Orban, despre prezidentiabilul Tariceanu: Un biet iepure al PSD, un tonomat

Vineri, 27 Iunie 2014, ora 17:46
1596 citiri
Orban, despre prezidentiabilul Tariceanu: Un biet iepure al PSD, un tonomat

Deputatul PNL Ludovic Orban l-a criticat dur pe fostul premier liberal Calin Popescu Tariceanu, care a anuntat vineri ca va candida la alegerile prezidentiale.

"Dl Tariceanu a facut un anunt ca la mica publicitate. Imi pare rau ca, dintr-un rege al animalelor, a ajuns un biet iepure al PSD. Tot ce face dl Tariceanu in politica este pentru PSD si pentru Victor Ponta.

Depune o candidatura pentru a fura voturi din zona dreptei politice si pentru a le livra domnului Victor Ponta. Stanga va vota cu Ponta si dreapta va vota cu Iohannis.

Dl Tariceanu este un tonomat al PSD care nu face altceva decat sa minta. Nu cred ca cineva poate sa acuze ca are vreo legatura cu Basescu", a declarat Ludovic Orban.

Primul congres PNL dupa epoca Antonescu: Toate tunurile pe Tariceanu

Declaratiile deputatului PNL au fost facute vineri, in prima zi a Congresului PNL in cadrul caruia, sambata, va fi ales noul presedinte al partidului.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, vineri, ca va pune bazele unui nou partid liberal si ca se va apuca de strans semnaturi pentru a candida la Presedintia Romaniei.

Tariceanu candideaza la alegerile prezidentiale

"In calitatea mea de vechi liberal, de participant direct la renasterea liberalismului in Romania imediat dupa Revolutie si de om politic care a reprezentat cu onoare si a facut cinste PNL in functiile publice detinute, am hotarat impreuna cu colegii mei din Grupul de Initiativa pentru Pastrarea Identitatii Liberale urmatoarele:

1. Vom initia imediat toate procedurile necesare infiintarii legale a unui nou partid liberal, inclusiv strangerea de semnaturi si adeziuni. Noi vom tine vie flacara liberalismului in Romania.

2. Simultan, vom initia actiunea de strangere a semnaturilor necesare inscrierii legale a candidaturii la presedintia Romaniei a subsemnatului, Calin Popescu Tariceanu", se arata intr-un document publicat pe contul de Facebook al presedintelui Sentului.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ludovic Orban atac Tariceanu, #Tariceanu candidat alegeri prezidentiale, #Ludovic Orban Congres PNL , #PNL