Orban i-a pus gand rau lui Morega: Mi-a ajuns tipul lui de politica

Miercuri, 27 Ianuarie 2010, ora 22:20
2363 citiri
Orban i-a pus gand rau lui Morega: Mi-a ajuns tipul lui de politica
Foto: romanialibera.ro

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat miercuri ca va propune forurilor statutare ale partidului schimbarea lui Dan Ilie Morega de la conducerea interimara a filialei Gorj, pentru ca "s-a saturat" de tipul de politica promovat de acesta pe plan local.

"Voi propune in Consiliul National al partidului schimbarea lui Morega din functia de presedinte, el este interimar acum. Destul mi-a ajuns tipul asta de politica, cand pe stangul, cand pe dreptul... Acolo avem nevoie de un interimat neutru care sa asigure corectitudine in stabilirea calendarului conferintei judetene si va fi ales cel mai bun", a spus Orban, la Antena 3.

Prim-vicepresedintele PNL a comentat astfel informatia potrivit careia liderul PD-L Gorj, Ionel Mantog, a fost invitat, marti seara, la sedinta Biroului Politic Central al filialei PNL, pentru discutarea unei intelegeri pentru o majoritate intre cele doua formatiuni politice, la nivel judetean si local.

"Pentru mine, faptul ca Mantog intra in sediul PNL invitat de Morega inseamna ca Morega e la fel ca Mantog asupra modului de conducere si a alternativelor de dezvoltare ale judetului Gorj", a spus el.

Deputatul PSD de Gorj, Victor Ponta, prezent la emisiune, a tinut sa intervina si sa puncteze ca "Morega si Mantog nici nu sunt PD-L si PNL, sunt doi baroni smecheri locali care trebuie sa fie la putere" in orice conditii.

Pe de alta parte, in ceea ce priveste congresul PNL, Orban a sustinut ca fundamental este in ce masura partidul poate sa-si puna "intelighentia in miscare" astfel incat liberalii sa creeze o alternativa "pe care publicul s-o cunoasca la lipsa de idei si de competenta care guverneaza azi Romania".

In ceea ce priveste punctul de vedere al lui Relu Fenechiu, privind inutilitatea functiei de prim-vicepresedinte detinuta de Orban, acesta s-a limitat la a preciza ca "orice membru al partidului are dreptul de a formula propuneri" care sa fie dezbatute, in final decizia apartinand forurilor PNL.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Ludovic Orban Morega, #Orban schimbare Dan Ilie Morega , #PNL