Orban ii face campanie lui Chiliman si neaga ca ar fi fost contactat de Basescu

Miercuri, 11 Iunie 2008, ora 11:47
1919 citiri
Orban ii face campanie lui Chiliman si neaga ca ar fi fost contactat de Basescu

Candidatul PNL la primaria Capitalei, Ludovic Orban, clasat pe locul patru la alegerile din 1 iunie, a anuntat miercuri ca il va sustine in turul doi al alegerilor pe candidatul PNL ramas in cursa la Sectorul 1, Andrei Chiliman, refuzand sa se pronunte cu privire la cei doi candidati ramasi in competitie pentru Primaria Capitalei.

"M-am hotarat pe cine voi sprijini in turul doi. Este evident - Andrei Chiliman", si-a inceput Ludovic Orban conferinta de presa, explicand si care sunt motivele care stau la baza acestei decizii.

"Timp de patru ani, asa modest asa cum e, Andrei Chiliman a fost principala stavila impotriva transformarii dintr-un sector verde intr-o padure de zgarie-nori", a explicat Ludovic Orban, amintind despre istoria Parcului Bordei, dar si de situatia actuala a Strandului Tineretului.

Orban a spus despre contracandidatul lui Chiliman, Razvan Murgeanu, ca este mana dreapta a actualului primar general Adriean Videanu, care a stat in spatele tuturor afacerilor imobiliare controversate care s-au derulat in acest sector.

"Sectorul 1 e zona unde pretul terenurilor e cel mai ridicat, unde e un potential de dezvoltare ridicat si un interes major. Zeci de ochi de rechin urmaresc terenurile din Sectorul 1 si incearca sa gaseasca tot felul de tertipuri pentru a pune mana pe acesti bani", a spus Ludovic Orban.

Sustinand ca Andrei Chiliman este omul care poate sa salveze sectorul 1, presedintele filialei PNL Bucuresti a cerut sprijinul alegatorilor in turul doi pentru candidatul liberal ramas in cursa, cerandu-le bucurestenilor "sa nu stea acasa, sa se duca la vot, sa voteze alaturi de Andrei Chiliman, pentru ca e singurul care are puterea sa se opuna rechinilor imobiliari".

Pe de alta parte, Orban a tinut sa precizeze ca nu a fost contactat nici de Traian Basescu, nici de alti lideri ai PD-L, ca replica la afirmatiile lui Bogdan Olteanu, potrivit caruia presedintele cauta o alternativa la actuala conducere PNL pentru refacerea Aliantei.

"Exista o vorba din popor: un nebun arunca o piatra si 100 de intelepti se chinuie s-o gaseasca", a fost prima reactie a lui Orban fata de afirmatiile colegului sau Bogdan Olteanu. "Nu am fost contactat nici de Traian Basescu, nu am fost contactat de nici un alt lider al PD", a continuat el.

Mai mult, el a subliniat ca, in ceea ce-l priveste, a luptat cu seful statului "si cu matelotii lui" intr-o perioada in care era aproape singur si in care "Basescu nu era atacat aproape de nimeni".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul congres Forța Dreptei. Partidul lui Ludovic Orban își alege conducerea națională și candidații la locale și europarlamentare
Primul Congres al Forţa Dreptei va avea loc, sâmbătă, 20 aprilie, la Palatul Parlamentului. Partidul lui Ludovic Orban urmează să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte...
Județul în care Ludovic Orban nu crede că mai sunt angajați fără carnet PSD în instituţiile publice. ”Vă rog să-l trimiteţi la consult”
Județul în care Ludovic Orban nu crede că mai sunt angajați fără carnet PSD în instituţiile publice. ”Vă rog să-l trimiteţi la consult”
Alianţa Dreapta Unită (ADU) şi-a lansat duminică, 14 aprilie, candidaţii pentru alegerile locale de pe 9 iunie. La eveniment a participat și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, care...
#Ludovic Orban, #Razvan Murgeanu, #turul doi, #Andrei Chiliman , #PNL