Orban il vrea pe Antonescu la europarlametare, dar in acest caz sotia sa nu va mai putea candida

Marti, 28 August 2018, ora 10:06
5148 citiri
Orban il vrea pe Antonescu la europarlametare, dar in acest caz sotia sa nu va mai putea candida
Foto: Facebook/Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, ca s-ar bucura daca fostul lider al partidului Crin Antonescu si-ar depune candidatura pentru alegerile europarlamentare, insa in acest caz nu crede ca ar mai putea sa candideze si sotia acestuia, eurodeputata Adina Valean.

"Inca nu stiu cine va candida pentru Parlamentul European. Depunerea candidaturilor se face pana in data de 1 octombrie, dupa data de 1 octombrie o sa pot sa dau raspunsurile. M-ar bucura daca domnul Antonescu si-ar depune candidatura, domnul Antonescu este un lider important al PNL, dar nu depinde de mine daca va candida sau nu.

Sigur ca daca va candida domnul Antonescu, nu cred ca poate sa candideze altcineva din familia domniei sale. Dar depinde, trebuie depuse candidaturile si in functie de candidaturile care sunt depuse vom decide structura acestei liste", a afirmat Orban, la Romania TV.

El a precizat ca a discutat cu Antonescu despre alegerile europarlamentare, insa nu si despre posibilitatea depunerii unei candidaturi.

"Ne leaga o istorie indelungata si o prietenie, chiar daca nu intotdeauna am avut pozitii politice similare si uneori am avut pozitii politice diferite", a punctat Orban.

Citeste si Crin Antonescu revine in atentia publicului cu un mesaj video pentru PNL

#Orban Antonescu europarlamentare, #Crin Antonescu europarlamentare , #PNL