Orban, impotriva Aliantei cu PSD: Nu poti sa unesti Polul Nord cu Polul Sud

Marti, 25 Ianuarie 2011, ora 10:58
1986 citiri
Orban, impotriva Aliantei cu PSD: Nu poti sa unesti Polul Nord cu Polul Sud
Foto: Arhiva

Ludovic Orban, fostul prim-vicepresedinte al PNL, a anuntat ca va vota impotiva Aliantei ACD-PSD, alianta comparabila, in opinia sa, cu amestecarea uleiului cu apa sau unificarea Polului Nord cu Polul Sud.

"E ca si cum ai amesteca apa cu uleiul. Oricata putere ar avea mixerul, cand inceteaza miscarea uleiul se separa de apa. Astazi suntem conjunctural intr-o pozitie apropiata, fiind in opozitie fata de Basescu si guvernarea portocalie, dar PNL este singurul partid de dreapta din Romania si nu poate sa-si gaseasca drumul intr-o alianta cu partide de stanga", a explicat Ludovic Orban pentru Mediafax, informeaza Romania Libera.

Intrebat daca va vota impotriva Aliantei cu PSD, Orban a replicat: "Cu siguranta. Voi vota pentru PNL".

"Votand impotriva aliantei, voi vota pentru PNL si prin urmare, polul de dreapta din democratia romaneasca, reprezentantul autentic al valorilor liberale de dreapta", a explicat fostul lider PNL, in opinia caruia alierea liberalilor cu social-democratii ar fi ca unirea polilor. "Exista Polul Nord si Polul Sud. Nu poti sa unesti Polul Nord cu Polul Sud", a conchis Orban.

Antonescu si Ponta promit "o alianta cum nu s-a mai facut" in Romania (Video)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si presedintele PSD, Victor Ponta, au anuntat luni, intr-o conferinta de presa comuna tinuta la Iasi ca in data de 5 februarie conducerile celor doua formatiuni politice isi vor da votul pentru constituirea unei aliante juridice ce va merge in alegeri pe principiul paritatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Cătălin Drulă: ”Strategia PSD-PNL e să folosească "iepuri" acolo unde nu au candidați comuni”
Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat că strategia PSD şi PNL ar fi aceea de a folosi ”iepuri” în localităţile în care nu au candidaţi comuni pentru alegerile locale, astfel încât...
Lider PNL: ”Avem o alianţă cu PSD, dar partidul nu este în postura de vagon”
Lider PNL: ”Avem o alianţă cu PSD, dar partidul nu este în postura de vagon”
Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat duminică, 21 aprilie, că PNL nu este „vagon” în alianţa pe care o formează la guvernare şi la alegerile europarlamentare împreună cu...
#Ludovic Orban alianta PSD, #alianta PSD PNL, #alianta Antonescu Ponta , #PNL