Orban l-a sunat pe Iohannis: Simt nevoia sa port o discutie, dar nu ma duc sa-i cer sprijinul

Marti, 23 Februarie 2016, ora 23:26
3865 citiri
Orban l-a sunat pe Iohannis: Simt nevoia sa port o discutie, dar nu ma duc sa-i cer sprijinul
Foto: Arhiva Ziare.com

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce a fost desemnat candidat, precizand insa ca nu-i va cere sprijinul presedintelui pentru ca bucurestenii trebuie sa decida singuri cine va fi primarul Capitalei.

Rasturnare de situatie la PNL: Busoi se retrage. Ludovic Orban, candidat la Primaria Capitalei

"L-am sunat eu dupa decizia de desemnare a candidaturii mele. Simt nevoia sa port o discutie cu presedintele si voi purta aceasta discutie. (...) Nu ma duc la Klaus Iohannis sa-i cer sprijinul, este presedintele Romaniei, este implicat intr-un proiect extrem de important pentru Romania, cred ca bucurestenii trebuie sa decida ei cine va fi primarul Capitalei", a declarat Ludovic Orban, la Realitatea TV.

La sfarsitul anului trecut, presedintele Klaus Iohannis s-a afisat alaturi de Cristian Busoi, chiar inainte ca acesta sa fie nominalizat drept candidat al PNL la Primaria Capitalei de catre organizatia Bucuresti.

Orban: Traian Basescu, cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala

De asemenea, candidatul PNL la Primaria Capitalei Ludovic Orban a declarat marti ca fostul presedinte Traian Basescu este cel mai bun primar pe care l-a avut Bucurestiul, afirmand, insa, ca in contextul actual nu are nicio sansa sa castige Primaria Generala, candidatura sa fiind un calcul in favoarea PSD.

Ludovic Orban nu se lasa pana nu conduce Bucurestiul: Viseaza sa fie primar din 2005

"Nu stiu daca (Traian Basescu-n.red.) va intra (in competitia electorala-n.red.). Ca fost presedinte sa candidezi la Primaria Capialei stiind ca nu ai nici un fel de sansa mi se pare complet sub demnitatea pozitiei pe care ai ocupat-o si nu ar arata decat ca in spatele unei candidaturi atat de disperate sta un calcul care nu face bine decat PSD", a declarat Ludovic Orban, la Realitatea TV, solicitat sa comenteze o posibila candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei.

Ludovic Orban a afirmat, insa, ca Traian Basescu este cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala, afirmand ca in timpul mandatului sau a incercat "sa puna in practica un program coerent".

"Dupa parerea mea singurul care a incercat sa puna in practica un program coerent a fost Traian Basescu. Va spun sincer, nu ma refer la Traian Basescu ca presedinte al Romaniei. Ca om care a incercat sa puna in practica un program cat de cat coerent", a spus Orban, intrebat cine crede ca a fost cel mai bun primar general, in ultimii 26 de ani.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Ludovic Orban sunat Iohannis, #Ludovic Orban Primarie Bucuresti , #PNL
Comentarii