Orban nu candideaza la sefia PNL: Antonescu, cea mai buna solutie

Luni, 22 Februarie 2010, ora 11:58
3087 citiri
Orban nu candideaza la sefia PNL: Antonescu, cea mai buna solutie

In acest moment, PNL reprezinta opozitia de centru dreapta, o alternativa la o guvernare populista si bezmetica ce vrea sa ia alocatiile copiilor si sa impoziteze pensiile batranilor, sustine prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban.

Totodata, el a precizat ca partidul din care face parte isi mentine disponibilitatea de a coopera cu PSD in tot ceea ce tine impiedicarea abuzurilor din Romania.

"Alegerea lui Ponta a fost o surpriza. PSD va avea o perioada foarte dificila dupa alegerea unui lider nou. Noi ne mentinem disponibilitatea de a cooperara cu PSD in tot ceea ce tine impiedicarea unui abuz in Romania", a declarat Ludovic Orban, la Antena 3.

Prim-vicepresedintele PSD a mai spus ca reuniunea PSD a fost un adevarat spectacol si a tinut sa precizeze ca la Congresul PNL nu se va intampla la fel.

"Congresul PSD a fost un adevarat spectacol. A avut si circ si teatru si rasturnatri de situatie. PNL a avut intotdeauna congrese dominate de fair play si va sigur ca si urmatoarea noastra intalnire va reprezenta o reusita si va reusi sa aseze PNL in linie de bataie in ceea ce priveste alegerile locale si prezidentiale", a mai spus Orban.

Ludovic Orban a mai spus inca o data ca nu vrea sa candideze pentru sefia partidului, precizand ca isi va depune candidatura pentru un nou mandat de prim-vicepresedinte. Asta cu toate ca, liderul Crin Antonescu sustine insa ca nu s-a hotarat inca daca va pastra in structura de conducere aceasta fuctie la viitorul Congres.

In opinia acestuia, "in acest moment Crin Antonescu reprezinta cea mai buna solutie pentru conducerea PNL".

Totodata, Orban a infirmat si zvonurile potrivit carora va candida la alegerile de la organizatia liberala din Capitala, pentru un mandat de presedinte, impotriva lui Andrei Chiliman.

Potrivit unor surse liberale, Ludovic Orban si-ar fi creat un plan de rezerva: sa obtina sefia PSD Bucuresti pentru a-si asigura o functie in partid in cazul in care la Congres, functia de prim-vicepresedinte va fi desfiintata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Ludovic Orban PNL PSD, #Orban candidat primvicepresedinte, #Orban PNL PSD , #PNL