Ziare.com

Orban: Nu stiu daca CFR mai are sanse de scapare

Miercuri, 22 Iulie 2009, ora 19:39

   

Orban: Nu stiu daca CFR mai are sanse de scapare
Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor, considera ca nu mai exista nicio sansa de scapare pentru Societatea Nationala a Cailor Ferate Romane.

"In conditiile in care in intreaga Uniune Europeana se investesc fonduri substantiale in transportul feroviar, aceasta dimensiune avand un aspect prioritar, in Romania, bag de seama, ca se face invers.

Urmarea: o criza fara precedent in sistemul feroviar, care nu mai stiu daca are vreo sansa de scapare. Insolventa demonstreaza dispretul premierului Emil Boc fata de sistemul feroviar si fata de viziunile din spatiul Uniunii Europene", a declarat Orban pentru Inpolitics.

Societatea Nationala a Cailor Ferate Romane a intrat in insolventa incepand din data de 10 iulie 2009, potrivit unei sentinte comerciale a Tribunalului Municipiului Bucuresti.

Cererea a fost formulata de creditoarea Administratia Finantelor Publice Sector 1 Bucuresti, pentru o creanta de peste 1,1 miliarde lei.

Tribunalului Municipiului Bucuresti a decis si incetarea mandatului pesedintelui Consiliului de Administratie al SNCFR, Ovidiu Bobeica, cat si a celorlalti sapte membri ai CA. Conducerea a fost preluata de administratorul judiciar desemnat de tribunal, Euro Insol SPRL.

Termenul fixat pentru prima adunare a creditorilor este 15 octombrie 2009.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1426 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

SNCFR

SNCFR nu este acelasi lucru cu CFR: adica Compania Nationala de Cai Ferate CFR-SA, Societatea Nationala de Transport Feroviar Calatori CFR-Calatori-SA si Societatea Nationala de Transport Feroviar Marfa CFR-Marfa-SA. Va rog sa va documentati si sa ne spuneti exact care a intrat in insolventa ca eu personal m-am saturat de dezinformarile voastre!!! Bobeica a fost din '98 presedintele Consiliului de Administratie de la SNCFR...societate cu cca 10-15 angajati!!!

 

Homo_Gayul de Orban vrea sa-i suga chilotii lui Udrea

Iar se da in stamba partarul asta cu sfincterul cat basca de Orban_o_ia_in_cur. Luati-i pufoaica de la mufa lui betivanul asta PeNaL. Nu vedeti ce buze date cu ruj are, si parul vopsit cu hena ca o cocota masculina, este penibil. Crinulet te umpli de fecale in combinatie cu clovnul asta betivan si pe invers.

Tariceanu

Bucurati-va-ti ca tariceanu a dat bani companiei ford craiova inainte ca aceasta sa inceapa activitatea, si milioane de euro firmei isaatchi@playteam pentru repararea imaginii romanilor din strainatate. El ramane admirator a lui sarkoszi.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor