Orban: Ponta vrea sa rupa USL, nu cred ca mai prindem alt Craciun impreuna

Marti, 17 Decembrie 2013, ora 18:56
3095 citiri
Orban: Ponta vrea sa rupa USL, nu cred ca mai prindem alt Craciun impreuna

Deputatul PNL Ludovic Orban l-a acuzat pe premierul Victor Ponta, dupa ce PSD a boicotat votul pentru candidatura jurnalistului Rares Bogdan la sefia PNL, ducand la respingerea acesteia, ca vrea sa rupa USL si ca PNL "a inghitit" si asa destule lucruri din partea PSD, considerand ca alianta de guvernare nu mai prinde inca un an unita.

"E o atitudinea inexplicabila, care nu era anuntata de nimic! Rares Bogdan a trecut la vot in comisia de Cultura, cu votul parlamentarilor PSD, dupa care n-au venit la vot. Intrebati-i pe ei ce au vrut sa faca. Arata ca nu au cuvant si ca nu fac azi ce au promis ieri, iar ce fac, fac pe furis, fara sa-si asuma barbateste pozitia.

Noi am facut o gramada de sacrificii si rabaturi fata de ideile noastre si propunerile noastre, am inghitit o gramada de lucruri de la PSD si ne-am respectat angajamentele. Daca ei la o chestiune de genul asta spun una, apoi ne trezim fara parlamentarii PSD in sala (...) E evident ca e o pisica aratata de PSD catre PNL. O fi o razbunare ca nu le-am votat Legea amnistiei sau ca le-am picat Legea minelor (...) E o reactie de copil alintat, prost crescut. Daca nu iti place de un om, macar ii spui, nu umilesti un om, nu iti bati joc de colegii tai parlamentari care au ramas prezenti la dezbateri", a comentat fostul ministru al Transporturilor pentru Ziare.com.

PSD boicoteaza PNL: Rares Bogdan nu va fi presedinte al TVR

Ponta vrea sa rupa USL, care oricum, ca principii, a incetat sa existe

Intrebat daca USL va mai prinde inca un Craciun unita, in afara de cel de saptamana viitoare, Orban a raspuns: "Sincer, nu cred".

"Oricum, USL a incetat sa existe dupa alegerile parlamentare din 2012 in principiile sale fundamentale, a ramas litera moarta. Ma refer la comportamentul PSD dupa alegerile parlamentare din 2012 - repartizarea portofoliilor guvernamentale, negocierea competentelor, pactul de coabitare, negocierea pe procurori, schimbarea ministrului Justitiei, inlocuirea lui Marga. Au fost o gramada de lucruri de-a lungul timpului. Noi am tot tacut si am inghitit - nu eu, ca eu n-am tacut - ci PNL in ansamblu", a adaugat liberalul.

El crede ca premierul Victor Ponta e cel care vrea sa rupa USL, desi declara altceva.

"Sunt convins ca Ponta vrea sa rupa USL, dar nu poti sa-l acuzi, el mereu spune ca vrea sa mentina USL, dar faptele il contrazic", a spus Orban.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Orban Ponta rupere USL, #Orban USL rupere Craciun , #PNL