Orban raspunde atacului lui Ciolos la adresa presedintelui Iohannis

Luni, 13 Mai 2019, ora 16:13
9485 citiri
Orban raspunde atacului lui Ciolos la adresa presedintelui Iohannis
Foto: Facebook/Partidul National Liberal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca orice atac impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a PNL face bine PSD si ALDE, cu referire la afirmatiile facute de liderul PLUS, Dacian Ciolos, la adresa sefului statului.

"Presedintele Klaus Iohannis a declansat un referendum fundamental. PNL, care e in parteneriat cu presedintele Iohannis, sustine total acest referendum. Ne asteptam din partea oricarui cetatean si din partea oricarei formatiuni sa sprijine acest referendum.

Adversarul politic al Partidului National Liberal este PSD-ul lui Dragnea si PSD-ul lui Tariceanu.

Ii sfatuiesc pe toti aceia care vor sa contribuie la indepartarea de la putere a acestui grup infractional organizat sa se mobilizeze sa faca aceasta campanie pentru referendum si le spun ca orice atac impotriva presedintelui Iohannis si a PNL, in conditiile in care suntem angajati intr-o batalie extrem de dura cu PSD-ul lui Dragnea si cu PSD-ul lui Tariceanu, face bine PSD si ALDE", a afirmat Orban dupa sedinta Biroului Executiv al PNL.

Duminica, in timpul unui miting al Aliantei 2020 USR-PLUS sustinut la Timisoara, liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ca statul roman nu functioneaza la potentialul sau maxim, Parlamentul este rau intentionat si presedintele Romaniei nu are solutii, ceea ce "foloseste electoral ambelor parti".

"Un Parlament rau intentionat si un presedinte fara solutii pun statul intr-un echilibru precar, care foloseste electoral ambelor parti. Din ecuatie lipsesc cetatenii si interesul social. Vom face o reforma constitutionala profunda, care pleaca de la aceste realitati si care sa aiba in vedere si interesul social.

Avem o Curte Constitutionala politizata, in care o buna parte din societate si-a pierdut increderea. Dragnea si-a pus saptamana aceasta oameni si la Curtea Constitutionala. Curtea Constitutionala trebuie depolitizata. Trebuie sa le luam demnitarilor scutul imunitatii de dupa care isi bat joc de justitie (...), sa dam posibilitatea confiscarii averilor nejustificate", a afirmat Dacian Ciolos.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Orban raspuns Ciolos Iohannis, #Orban raspuns atac Ciolos , #PNL