Orban raspunde atacului lui Ciolos la adresa presedintelui Iohannis

Luni, 13 Mai 2019, ora 16:13
9530 citiri
Orban raspunde atacului lui Ciolos la adresa presedintelui Iohannis
Foto: Facebook/Partidul National Liberal

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca orice atac impotriva presedintelui Klaus Iohannis si a PNL face bine PSD si ALDE, cu referire la afirmatiile facute de liderul PLUS, Dacian Ciolos, la adresa sefului statului.

"Presedintele Klaus Iohannis a declansat un referendum fundamental. PNL, care e in parteneriat cu presedintele Iohannis, sustine total acest referendum. Ne asteptam din partea oricarui cetatean si din partea oricarei formatiuni sa sprijine acest referendum.

Adversarul politic al Partidului National Liberal este PSD-ul lui Dragnea si PSD-ul lui Tariceanu.

Ii sfatuiesc pe toti aceia care vor sa contribuie la indepartarea de la putere a acestui grup infractional organizat sa se mobilizeze sa faca aceasta campanie pentru referendum si le spun ca orice atac impotriva presedintelui Iohannis si a PNL, in conditiile in care suntem angajati intr-o batalie extrem de dura cu PSD-ul lui Dragnea si cu PSD-ul lui Tariceanu, face bine PSD si ALDE", a afirmat Orban dupa sedinta Biroului Executiv al PNL.

Duminica, in timpul unui miting al Aliantei 2020 USR-PLUS sustinut la Timisoara, liderul PLUS, Dacian Ciolos, a declarat ca statul roman nu functioneaza la potentialul sau maxim, Parlamentul este rau intentionat si presedintele Romaniei nu are solutii, ceea ce "foloseste electoral ambelor parti".

"Un Parlament rau intentionat si un presedinte fara solutii pun statul intr-un echilibru precar, care foloseste electoral ambelor parti. Din ecuatie lipsesc cetatenii si interesul social. Vom face o reforma constitutionala profunda, care pleaca de la aceste realitati si care sa aiba in vedere si interesul social.

Avem o Curte Constitutionala politizata, in care o buna parte din societate si-a pierdut increderea. Dragnea si-a pus saptamana aceasta oameni si la Curtea Constitutionala. Curtea Constitutionala trebuie depolitizata. Trebuie sa le luam demnitarilor scutul imunitatii de dupa care isi bat joc de justitie (...), sa dam posibilitatea confiscarii averilor nejustificate", a afirmat Dacian Ciolos.

Primăria Capitalei va fi restructurată. Opt instituții și direcții vor fi desființate. Ce se întâmplă cu angajații
Primăria Capitalei va fi restructurată. Opt instituții și direcții vor fi desființate. Ce se întâmplă cu angajații
Opt instituţii şi direcţii din subordinea Municipalităţii urmează să fie desfiinţate, după ce activitatea şi personalul lor vor fi transferate altor instituţii, până la data de 15...
Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
Ncușor Dan, primarul care și-a spulberat adversarii la alegerile locale organizate într-un singur tur, poate fi un bun candidat pentru alegerile prezidențiale, crede Elena Lasconi, favorită...
#Orban raspuns Ciolos Iohannis, #Orban raspuns atac Ciolos , #PNL
  1. Primăria Capitalei va fi restructurată. Opt instituții și direcții vor fi desființate. Ce se întâmplă cu angajații
  2. Nicușor Dan, în atenția USR, pentru alegerile prezidențiale 2024: „Ar fi un super câștig!"
  3. Prima promisiune a Elenei Lasconi, ca prezidențiabil. Atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Ce șefi de stat o inspiră
  4. Elena Lasconi pregătește revoluție în USR: "Ei au adus aici partidul". Drulă și Barna, primele nume de pe "lista neagră"
  5. Elena Lasconi (USR) amenință cu demisia: „Sănătate bună şi noroc, dragoste cu sila nu se poate!"
  6. Mizele privind data alegerilor prezidențiale. PNL și PSD, ping-pong între avantaje și dezavantaje
  7. Rezultatele alegerilor au declanșat haosul într-un oraș din vestul țării. Conducătorii primăriei și-au dat demisia, iar câștigătorii nu se grăbesc să preia puterea
  8. Cum va arăta USR în era Lasconi: ”Dacă vrei să fii relevant în spațiul public, trebuie să arăți că ai câștigat o luptă”
  9. Cristian Vasilcoiu, înlocuit de la Ministerul Muncii: ”Ca să nu aflaţi din Monitorul Oficial”
  10. AEP anunță organizarea unui nou tur de alegeri în două comune aflate în balotaj. Când va avea loc scrutinul