Orban si-a setat ca prioritate zero demiterea lui Dragnea, dupa ce liderul PSD a chemat un jurnalist la baie

Sambata, 16 Februarie 2019, ora 12:17
9222 citiri
Orban si-a setat ca prioritate zero demiterea lui Dragnea, dupa ce liderul PSD a chemat un jurnalist la baie
Foto: Arhiva Ziare.com

Liderul liberal Ludovic Orban anunta ca prioritatea zero a PNL este demiterea lui Liviu Dragnea. Asta dupa ce vineri liderul PSD a chemat un jurnalist la baie.

"PRIORITATE ZERO PENTRU PNL: DEMITEREA LUI DRAGNEA

Ultima mojicie facuta de Dragnea umple paharul. Sa chemi la baie un jurnalist care te intreaba de nerealizarea promisiunilor electorale arata un comportament de interlop, de mardeias de la coltul strazii. Arata, de asemenea, atitudinea sefului PSD fata de presa independenta, care indrazneste sa critice sau sa puna intrebari incomode, atitudine de cenzor comunist.

Devine o obligatie morala pentru orice parlamentar sa voteze scoaterea de pe fata Parlamentului a acestui furuncul care desfigureaza imaginea forului democratic cel mai reprezentativ.

Zilele lui Dragnea in fruntea Camerei sunt numarate. Vom face ceea ce trebuie cat de curand", scrie sambata dimineata pe Facebook Ludovic Orban.

Postarea face referire la faptul ca presedintele PSD l-a intrebat pe corespondentul ProTV Alex Dima daca vine cu el in baie, dupa ce jurnalistul i-a pus intrebari despre fondurile europene.

Totul s-a intamplat vineri, pe holurile Parlamentului, dupa ce Dragnea a participat la aprobarea bugetului pe 2019.

Liviu Dragnea a avut mai multe rabufniri nervoase, la adresa jurnalistilor, in ultima vreme. Si pe 31 octombrie, tot pe holurile Camerei Deputatilor, s-a rastit la presa.

Liderul PSD s-a aratat atunci nemultumit ca era filmat in timp ce mergea pe hol.

" (...) Cum dracu'? Dar mi-ajunge, totusi. Hai in baie, puiule! Hai in baie, ca-ti ies poze ca lumea! Ce dracu'", s-a adresat el unuia dintre jurnalisti.

B.B.

#Orban Dragnea demitere, #Dragnea jurnalist baie , #PNL