PNL anunta ca ar putea depune o motiune de cenzura dupa europarlamentare

Vineri, 22 Martie 2019, ora 18:31
2317 citiri
PNL anunta ca ar putea depune o motiune de cenzura dupa europarlamentare
Foto: Alexandra Pandrea/Mediafax/Hepta.ro

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat ca, dupa alegerile europarlamentare, liberalii ar putea depune o motiune de cenzura impotriva guvernului.

Obiectivul PNL, spune Ludovic Orban, este sa puna punct cat mai repede posibil acestei guvernari.

"Vom depune aceasta motiune de cenzura cand vom considera ca exista auspicii favorabile. Dupa ce vom castiga alegerile europarlamentare si PSD va pierde alegerile europarlamentare, poate fi un moment propice. Obiectivul nostru e sa punem punct cat mai repede posibil acestei guvernari care provoaca consecinte catastrofale pentru Romania", a declarat vineri Ludovic Orban.

Liderul PNL a indemnat romanii sa mearga la urne la europarlementare, precizand ca votul lor reprezinta votul la o motiune de cenzura impotriva lui Dragnea si a actualului guvern

"Romanii daca vin la vot la alegerile pentru Parlamentul European, votul lor reprezinta votul la o motiune de cenzura impotriva lui Dragnea si a actualului Guvern, pentru ca o prezenta masiva la vot si un vot dat Partidului National Liberal poate sa duca la daramarea Guvernului si votand PNL, votezi o motiune de cenzura impotriva lui Dragnea si a lui PSD", a mai spus Ludovic Orban.

Presedintele PNL considera ca PSD ar putea pierde foarte multe voturi la alegerile din mai, din cauza guvernarii proaste.

"Pot sa va spun ca volatilitatea votului celor care astazi spun ca voteaza cu PSD este foarte mare, adica exista un risc de voturi foarte mare la PSD, din cauza guvernarii foarte proaste, din cauza faptului ca au avut promisiuni electorale extrem de mari si nu s-au tinut de cuvant.

Mai mult decat atat, activitatea Guvernului reprezinta o permanenta agresiune impotriva foarte multor categorii de cetateni. PSD a fost votat masiv de pensionari carora le-au promis ca vor aduce punctul de pensie la 45% din valoarea salariului mediu. Minciuna gogonata! De doi ani de zile PSD ii pacaleste pe parintii si pe bunicii nostri", a precizat Orban.

I.O.

#motiune cenzura PNL , #PNL
Comentarii
Poza Cucucorapshan
Cucucorapshan
rank 4
Poza basil
basil
rank 5