Ponta, acuzat ca "nu mai e normal" si "are mintea tulburata", dupa reactia pe Codul Fiscal

Vineri, 17 Iulie 2015, ora 14:21
8630 citiri
Ponta, acuzat ca "nu mai e normal" si "are mintea tulburata", dupa reactia pe Codul Fiscal
Foto: Ziare.com

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban spune despre premierul Victor Ponta ca "nu mai este normal" si ca "are o minte tulburata", dupa reactia sefului Executivului ca urmare a faptului ca presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal.

"Primul inculpat al Guvernului nu are calitatea morala sa faca consideratii pe tema pozitiei PNL, iar impresia mea nu numai din comentariul pe care l-a facut la cald ci si din toate actele si deciziile pe care le-a luat in ultima perioada este ca Victor Ponta nu mai este normal.

Reactia lui Victor Ponta este o reactie mitocaneasca, o reactie care nu are absolut niciun fel de temei si in mod evident reflecta o minte tulburata, nu de grija Romaniei, ca daca avea de grija Romaniei si-ar fi dat demisia demult, ci de problemele pe care le are cu Justitia", a declarat Ludovic Orban, pentru Stiripesurse.ro.

Iohannis retrimite Codul Fiscal la Parlament si subliniaza riscurile pe termen lung

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri Codul Fiscal pentru reexaminare la Parlament.

"In materie fiscala, legiuitorul trebuie sa promoveze o atitudine echilibrata si rationala, de natura a nu genera disfunctionalitati care, ulterior, sa necesite frecvente corectari de ordin legislativ.

Codul Fiscal agita spiritele - LIVE

In acest sens, in elaborarea unui nou Cod Fiscal nu ar trebui promovate politici care genereaza fiscalitati excesive, dar nici relaxari accentuate. Masurile de austeritate ale anului 2010 trebuie sa ramana istorie. Revenirea la politici fiscale riscante si cu consecinte negative pe termen lung reprezinta o experienta pe care nu numai clasa politica nu si-o mai poate permite dar, mai ales, costurile acestora nu trebuie sa mai fie suportate de cetateni", anunta un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Iohannis respinge Codul Fiscal: Ponta il acuza in termeni foarte duri ca ar actiona la comenzi externe

Premierul Victor Ponta a avut o reactie virulenta la scurt timp dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca a decis sa refuze promulgarea Codului Fiscal, trimitand legea la Parlament pentru reexaminare.

"Vestea buna este ca azi putem consemna finalul oricarei iluzii despre noul PNL (mai slugarnic si mai neserios chiar si decat vechiul PDL) - dupa ce au spus cat de bun e Codul Fiscal care este de fapt liberal, dupa ce au pus in programul lor de guvernare cota de 19% ca baza (amendamentul a fost al lor in Comisia de buget) si dupa ce au votat in unanimitate in urma cu trei saptamani in Camera Deputatilor proiectul - acum vor spune ca are dreptate Iohannis si Codul Fiscal e foarte prost!!!

E clar ca noul PNL este condus de reprezentanti nu doar slugarnici si ticalosi, ci de-a dreptul niste moluste politice! Se vor sinucide jalnic - Sa le fie tarana politica usoara!", a scris Victor Ponta, pe contul sau de Facebook.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ponta reactie cod fiscal, #Ludovic Orban Ponta Cod Fiscal, #Iohannis respins Cod Fiscal , #PNL