Rezultate europarlamentare Ludovic Orban le cere romanilor sa se trezeasca: Nu mor caii cand vor cainii rosii

Autor: Ana Ilie
Duminica, 25 Mai 2014, ora 21:51
4472 citiri
Rezultate europarlamentare Ludovic Orban le cere romanilor sa se trezeasca: Nu mor caii cand vor cainii rosii

Ludovic Orban a iesit, duminica seara, cu un mesaj dur al PNL fata de PSD: "Nu mor caii cand vor cainii rosii".

Orban le-a cerut romanilor sa se trezeasca si sa voteze la urmatoarele alegeri impotriva PSD si a anuntat ca PNL va "analiza" de ce nu a obtinut la europarlamentare procentul pe care il are in sondajele privind increderea populatiei.

"Am de transmis un mesaj: romani, treziti-va! Azi s-a vazut ca somnul natiunii naste monstri, mafia rosie a aratat ca poate sa sufoce Romania", a spus Orban, aratand, in acelasi timp, ca PSD a obtinut "doar 15% din voturile cetatenilor cu drept de vot".

Orban a continuat apelul catre romani: "Ii rog pe toti cei care au stat acasa sa nu mai stea acasa la urmatoarele alegeri pentru ca vor permite unui sistem mafiot sa puna mana pe Romania".

Cat despre mesajul pentru PSD, "in primul rand le transmit ca nu mor caii cand vor cainii rosii".

Orban a aratat si optiunile la indemana PNL in acest moment: "PNL nu poate sa faca altceva decat sa stea impotriva acestei viituri pe care a provocat-o PSD. PNL nu poate decat sa cheme in ajutor cetatenii care vor sa pastreze ce e sanatos in Romania, care azi au considerat ca nu e o miza suficient de importanta sa vina si sa-si foloseasca puterea, ii rog sa nu mai stea acasa si sa voteze pentru alte valori decat cele pe care le impune PSD, partidul saraciei definitive".

Liberalul a continuat aratand ca PNL va face o "analiza". "Domnul Antonescu va face ce crede de cuviinta, a facut o campanie in conditii imposibile, va ramane in PNL si nu va asculta cantecele de sirena ale PSD care vrea sa transforme in sluga orice organizatie si cetatean din aceasta tara".

PNL asteapta numaratoarea paralela, pentru ca "scorul PNL la europarlamentare intotdeauna a fost inferior optiunilor politice ale populatiei. La ora actuala e evident ca PNL se bucura de incredere mai mare decat scorul exprimat azi".

"Poate nu am stiut sa transmitem mai clar importanta votului la aceste alegeri. PNL a convocat biroul politic national, va fi convocata delegatia permanenta, vom lua toate deciziile necesare ca sa intarim PNL si sa reusim sa capatam incredere mai mare din partea cetatenilor onesti. Prezidentialele care vor urma sunt decisive pentru viitorul Romaniei".

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Ludovic Orban rezultate europarlamentare PNL, #Orban rezultate PNL europarlamentare , #PNL