Orban, despre faptul ca Ponta si Ciolacu nu au purtat masca in Parlament: Pot fi amendati. Se considera deasupra legii

Luni, 18 Mai 2020, ora 21:34
4439 citiri
Orban, despre faptul ca Ponta si Ciolacu nu au purtat masca in Parlament: Pot fi amendati. Se considera deasupra legii
Foto: Facebook/Partidul National Liberal

Premierul Ludovic Orban spune ca seful Pro Romania, Victor Ponta, si presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pot fi amendati pentru faptul ca nu au purtat masti in Parlament, luni, considerand ca este un comportament total incorect din partea "unora care se pretind lideri".

Ludovic Orban a fost intrebat luni seara, la B1 Tv, daca Marcel Ciolacu si Victor Ponta nu pot fi amendati pentru faptul ca nu au purtat masca in Parlament luni.

"Ba da, pot fi amendati. Oricum, un comportament total incorect din partea unora care se pretind lideri. Aici forta exemplului este cea mai importanta, in spatii inchise unde exista mai multe persoane, exista obligativitatea purtarii mastii.

Discursul pe care l-au rostit de la microfon nu au purtat masca si a fost o decizie a lor sa nu poarte masca. De fapt, ei se considera deasupra legii si considera ca doar cetatenii obisnuiti trebuie sa respecte legea in timp ce ei se considera ca nu trebuie sa respecte legea. Este foarte ilustrativa pentru mentalitatea pe care o au in raport cu legea", a raspuns Orban.

Dupa discursul lui Marcel Ciolacu din Parlament, liderul PSD nepurtand masca, deputatul PNL Florin Roman a cerut sa fie dezinfectate microfonul si pupitrul de unde presedintele Camerei Deputatilor sustinuse discursul.

#Orban Ponta Ciolacu masca, #Ponta Ciolacu masca Parlament , #premier