Orban, despre Sorina Pintea: Un om care are astfel de obiceiuri nu poate fi aparat sub nicio forma

Joi, 05 Martie 2020, ora 22:30
7308 citiri
Orban, despre Sorina Pintea: Un om care are astfel de obiceiuri nu poate fi aparat sub nicio forma
Foto: Arhiva Facebook Viktor Orban

Premierul in exercitiu, Ludovic Orban, spune ca nu a urmarit cazul Pintea deoarece nu are timp sa se uite la televizor si a adaugat ca PSD da lectii de sanatate cu ministri care de-a lungul timpului au incalcat legea.

"Nu am vazut. Daca ati cunoaste activitatea mea, ati sti ca nu am timp sa ma uit la televizor. Cred ca orice cetatean al Romaniei care se afla intr-o procedura de cercetare trebuie tratat civilizat ca orice cetatean, sa i se respecte drepturile, sa i se respecte deminitatea umana. Dar repet, este valabil pentru orice cetatean roman", a declarat Ludovic Orban, la Romania TV, joi seara, cand a fost intrebat daca a vazut imaginile cu fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, cu catuse.

Orban a criticat ministrii PSD care au incalcat legea, de-a lungul timpului.

"PSD ne da lectii pe sanatate cu minciuni gogonate si cu fake newsuri. Intre timp, ministrii PSD, de-a lungul timpului, unul a fost prins ca a luat mita si a renuntat si e trimis in judecata, Beuran, altul este in cercetare penala, doamna Pintea, conform informatiilor publice prezentate a fost prinsa in flagrant luand mita. V-am spus aceste elemente pentru a prezenta cine ne dadea noua lectii pe sanatate. Un om care a fost ministrul Sanatatii si care s-a intors director la spital si care are astfel de obiceiuri, imi pare rau, dar din punct de vedere al cinstei, al calitatii, imi pare rau, dar nu poate fi aparat sub nicio forma", a spus Orban.

Premierului in exercitiu i s-a atras atentia ca si el a avut probleme cu legea si ca nu a fost incatusat, cand a fost trimis in judecata. Orban a spus ca si-a dus crucea cu demnitate.

"Mi-am dus crucea cu demnitate. Nu m-a incatusat nimeni. Orice cetatean roman trebuie tratat in conformitate cu prevederile legale, indiferent pe ce situatie se afla, ca este cercetat, ca i s-a aprobat 30 de zile arest, trebuie tratat conform legii", a declarat Orban.

Sorina Pintea, fost ministru al Sanatatii, a fost scoasa din arest, marti seara, pentru un nou consult medical, dat fiind ca, in conditiile in care sufera de o boala autoimuna, starea sa sanatate s-a agravat. Avocatii lui Pintea au criticat faptul ca autoritatile au creat conditiile pentru ca aceasta sa fie filmata de aproape, incatusata si intr-o stare fizica precara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Orban Sorina Pintea mita inchisoare , #premier