Orban, mesaje anti PSD la Craiova: Romanii sa ucida fiara pesedista, PSD-ului ii e frica. Reactia lui Manda

Duminica, 07 Aprilie 2019, ora 09:41
9260 citiri
Orban, mesaje anti PSD la Craiova: Romanii sa ucida fiara pesedista, PSD-ului ii e frica. Reactia lui Manda
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PNL, Ludovic Orban, le-a cerut simpatizantilor partidului, sambata, la Craiova, sa "ucida fiara pesedista" cu ajutorul "glontului de argint", care este stampila de vot.

"Va cer, ca presedinte al Partidului National Liberal, ca, pana in 26 mai, sa puneti deoparte placerile, tabieturile, sa puneti deoparte alte activitati, sa punem pe primul loc obiectivul fundamental pe care il avem, sa castigam alegerile pentru Parlamentul European.

In fiecare zi, sa mergem pe fiecare strada, fiecare casa, sa vorbim cu toti romanii pe care ii intalnim si sa le spunem ca destinul Romaniei este in mainile lor, ca au la dispozitie glontul de argint care poate sa ucida fiara pesedista si ca acest glont de argint este stampila pe care o primesc si sa puna aceasta stampila pe Partidul National Liberal", a spus liderul liberal.

Avertisment pentru primarii PNL care ar putea trada

Acesta i-a avertizat pe primarii PNL ca vor fi pedepsiti daca tradeaza si nu vor face campanie pentru partid la alegeri. Astfel, Orban a declarat ca are incredere in primarii PNL si stie ca social-democratii sunt zilnic la usa acestora si le fac diverse promisiuni sa nu se implice in campania liberala pentru alegerile europarlamentare.

"Am incredere in primarii PNL, desi stiu foarte bine ce fac pesedistii, cum sunt toata ziua la usa lor, cum le promit marea cu sarea, cum incearca prin toate mijloacele sa ii convinga sa nu faca campanie pentru PNL si va spun fratilor ca si acolo unde mai cedeaza cate un primar, Partidul National Liberal are echipe care pot sa faca campanie si pot sa bata PSD", a transmis Orban.

"Si va mai spun un lucru. Nu iert si nu uit. In batalie tradatorii sunt pedepsiti pe loc, fara proces si toti cei care nu vor fi alaturi de noi desi au primit increderea romanilor vor suferi de pe urma tradarii lor", a adaugat presedintele PNL.

Acesta a mai transmis liberalilor ca cei care vor intra in batalia alegerilor europarlamentare vor avea parte de gloria victoriei impotriva PSD-ului.

"Dragi surori si dragi frati liberali din Oltenia, vom castiga. Sunt convins ca toti veti intra pe campul de lupta si sunt convins ca toti veti fi alaturi de linia intai care va porni asaltul impotriva ciumei rosii si fiecare dintre voi va avea parte de gloria acestei victorii uriase in care nimeni nu credea in urma cu doi ani de zile si in care astazi credem cu toti. La lupta! Victorie!", i-a indemnat Orban pe membrii PNL.

"Nici hunii, nici pecenegii, nici cumanii, nici tatarii, nici fanariotii, nici rusii nu au jefuit Romania asa cum a fost jefuita de hotii fosti comunisti"

Liderul liberalilor a mai spus la Craiova ca Romania nu a fost jefuita nici de huni, tatari, fanarioti sau rusi asa cum a fost jefuita de catre PSD in ultimii 30 de ani.

"Nici hunii, nici pecenegii, nici cumanii, nici tatarii, nici fanariotii, nici rusii nu au jefuit Romania asa cum a fost jefuita de hotii fosti comunisti, care si-au batut joc de Romania in ultimii 30 de ani. Trebuie sa fie pedepsiti si de aceea va cer, dragii mei, sa mergem cu mic cu mare la referendumul declansat de presedintele Iohannis si sa nu-i lasam sa scape, sa votam pentru pedepsirea lor, sa nu fim de acord ca ei sa scape dupa ce si-au batut joc de Romania si si-au umplut buzunarele si si-au facut averi pe spinarea muncii fiecaruia dintre romani", a afirmat Orban.

El crede ca PSD nu mai face campanie deoarece social-democratilor le este frica sa iasa pe strada pentru ca au promis marea cu sarea si au dat romanilor praful de pe toba.

"PSD nu mai face campanie pentru ca le este frica sa iasa pe strada. Vi-l imaginati pe Dragnea ca ar avea curajul sa faca ceea ce face Rares Bogdan, Robert Sighiartau, Marian-Jean Marinescu, sa se plimbe singur pe strada, sa se duca la piata, sa dea mana cu romanii, sa vorbeasca fata in fata cu ei? Va spun ca in nici 10 secunde i-ar lua lumea cu huo si i-ar alunga de pe spatiul public.

De aia s-au baricadat, s-au pitit in sediile lor de partid in care exercita puterea fara niciun fel de legitimitate si le este frica sa mai dea piept cu romanii pentru ca si-au batut joc de Romania, pentru ca au mintit cu nerusinare, pentru ca au promis marea cu sarea si ne-au dat noua romanilor praful de pe toba", a mai declarat Ludovic Orban.

Reactia lui Claudiu Manda

In replica, senatorul PSD Claudiu Manda a spus ca mitingul PNL de la Craiova a fost "un mare fas" si spune ca PSD face o manifestatie in 12 aprilie ca sa le arate lui "Sica Mandolina si celorlalti clovni ce inseamna Oltenia".

"Am vazut mitingul PNL de azi (sambata - n.red.) . Un mare FAS! Doar lozinci, nimic concret pentru Oltenia. Ne vedem in data de 12 aprilie, la ora 16:00, in acelasi loc, sa-i aratam lui Sica Mandolina si celorlalti clovni ce inseamna Oltenia. #vincamasilealbe #oltenia", a scris Manda pe contul sau de Facebook, sambata seara.

PNL a organizat sambata, la Craiova, un miting electoral, la care au participat Ludovic Orban, Rares Bogdan, candidati, parlamentari si lideri locali ai liberalilor.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#Ludovic Orban tradatori, #Orban alegeri europarlamentare, #Orban mesaj PSD Craiova, #Orban miting Craiova, #Claudiu Manda PNL Orban , #presedinte PNL