Orban sustine ca nu se pune problema unei rupturi in PNL: Mesajul dat de Blaga a fost unul de mobilizare, de unitate

Duminica, 22 Iulie 2018, ora 17:13
2223 citiri
Orban sustine ca nu se pune problema unei rupturi in PNL: Mesajul dat de Blaga a fost unul de mobilizare, de unitate
Foto: Facebook/Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ardud, ca nu se pune "sub nicio forma"problema ruperii partidului dupa de Vasile Blaga a redevenit membru activ.

Intrebat daca exista posibilitatea unei rupturi in interiorul PNL, Ludovic Oban a precizat: "Sub nicio forma".

"Vasile Blaga, dupa o lunga perioada de timp in care a facut un pas inapoi in urma dosarului care i-a fost facut, a fost achitat de instanta de fond si a redevenit membru activ al PNL. (...) Mesajul dat de dl Blaga a fost un mesaj de mobilizare, de unitate, si a exprimat obiectivul clar al partidului de castigare al alegerilor, alegeri prezidentiale si celelalte categorii de alegeri care vor urma. PNL este un partid unit, partid in care, evident, exista o democratie, exista libertatea de exprimare, exista diversitate de opinii, dar actiunea politica a partidului este coerenta si este determinata de statut si de deciziile organismelor statutare", a declarat Orban.

El a mai afirmat ca asemenea oricarui lider al partidului care are proiecte, Blaga este binevenit sa se alature fortelor PNL.

"Este membru al Biroului Politic National, este in conducere. Orice fel de lider al partidului care are calitati, care are experienta politica, care are proiecte, care are ceva de spus in viata publica este binevenit sa se alature fortelor partidului national liberal de castigare a alegerilor", a mai spus Orban.

Presedintele PNL s-a aflat duminica la festivalul medieval MedievArtFest din orasul Ardud.

#Ludovic Orban Vasile Blaga PNL, #Orban Blaga PNL, #Ludovic Orban PNL , #presedinte PNL