PNL face calcule - cand va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila?

Vineri, 25 Mai 2018, ora 23:14
2367 citiri
PNL face calcule - cand va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila?

Liderul Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a reiterat, vineri seara, in judetul Alba, ca motiunea de cenzura impotriva guvernului va fi depusa atunci cand estimarile vor arata ca "va avea cele mai mari sanse" sa treaca, pana atunci urmand sa se poarte negocieri inclusiv cu anumiti social-democrati.

Intrebat de jurnalisti daca PNL a purtat discutii cu Victor Ponta despre depunerea unei motiuni de cenzura comune, liderul liberal a spus ca "inca nu", dar ca a fost stabilita o echipa de negociere care va purta discutii cu toate grupurile parlamentare, inclusiv cu membri ai PSD care ar putea fi dispusi sa se alature unui asemenea demers.

"Inca nu, dar am stabilit in Biroul Executiv echipa de negociere care va purta negocieri cu toate grupurile parlamentare, mai putin PSD, si cu orice parlamentar din zona minoritatilor, din zona grupului UDMR, din zona ALDE si chiar si din zona PSD care sunt dispusi sa ni se alature motiunii de cenzura", a declarat Ludovic Orban.

El a mentionat, la solicitarea presei, ca nu s-a stabilit inca momentul in care motiunea va fi depusa. "Cand vom avea estimarile ca vom avea cele mai mari sanse sa reuseasca", a raspuns Orban.

Presedintele PNL participa vineri seara la o gala organizata de catre organizatia judeteana Alba in Vintu de Jos, in apropiere de Alba Iulia.

Prim-vicepresedintele Raluca Turcan a anuntat marti ca liberalii au decis, in Biroul Executiv, sa depuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare. "Am luat decizia in Biroul Executiv ca pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare sa depunem o motiune de cenzura impotriva Guvernului Dancila-Dragnea", a declarat Turcan.

Citeste si:
Doi păpușari și o marionetă
Doi păpușari și o marionetă
Deși domnul Cîțu spune că toate opțiunile sunt pe masă, în realitate, singura opțiune, până în acest moment, pe care cel care a provocat criza prelungită în care România se zbate ar...
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Deputatul Ionel Dancă şi-a dat demisia din grupul parlamentar PNL. ”Nu voi vota niciodată un Guvern cu PSD”
Fostul purtător de cuvânt al PNL în Guvernul Orban, Ionel Dancă, și-a dat demisia joi, 28 octombrie, din grupul parlamentar liberal. El este al patrulea liberal care părăseşte grupul PNL,...
Sursa: AGERPRES