Replica lui Orban la acuzatiile lui Dancila: Declaratiile halucinante arata disperarea

Joi, 23 August 2018, ora 17:12
4670 citiri
Replica lui Orban la acuzatiile lui Dancila: Declaratiile halucinante arata disperarea
Foto: Facebook / PNL

PSD incearca musamalizarea reprimarii mitingului din 10 august, iar Viorica Dancila dovedeste inca o data ca nu este premierul romanilor, ci al lui Liviu Dragnea, declaratiile halucinante ale social-democratilor aratand disperarea, spune Ludovic Orban, presedintele PNL.

Replica vine dupa ce premierul Viorica Dancila a acuzat, joi, Opozitia de incitare la violente, facandu-l responsabil pe presedintele Klaus Iohannis de cele intamplate la protestul Diasporei. O pozitie similara a exprimat si Liviu Dragnea, presedintele PSD.

"Declaratiile halucinante ale liderilor PSD din ultimele zile arata disperarea lor in incercarea de musamalizare a responsabililor care la ordinele lor au intervenit in forta impotriva manifestantilor pasnici de la mitingul din 10 august.

Astazi, a venit si randul Vioricai Dancila sa faca aceeasi demonstratie de sfidare si tupeu cu care ne-au obisnuit atunci cand vine vorba sa-si asume responsabilitatea pentru gazarea a zeci de mii de oameni nevinovati si vatamarea a sute de persoane pasnice", a declarat Ludovic Orban, conform unui comunicat de presa.

Citeste mai multe despre: Prima reactie a lui Dancila dupa protestul din 10 august: Am vazut un asalt impotriva unor institutii ale statului. Prima tinta e Jandarmeria (Video)

Liderul liberalilor sustine ca "nu exista nicio spirala a conflictului intretinuta de opozitie prin PNL sau de catre presedintele Klaus Iohannis", asa cum sustin social-democratii.

"Exista doar o spirala a minciunilor si a abuzurilor in care se afunda tot mai mult Liviu Dragnea, Viorica Dancila, Carmen Dan si toti cei care au dat ordin pentru reprimarea protestelor si ranirea oamenilor care participau la un miting anti-PSD", mai spune Ludovic Orban.

In opinia liderului liberal, Viorica Dancila trebuia pana acum sa le demita pe Carmen Dan si Speranta Cliseru (prefectul Capitalei), dar si sa ceara Corpului de Control sa ancheteze interventiile din 10 august.

"Nefacand nimic din toate acestea, Viorica Dancila dovedeste ca nu este premierul romanilor ci premierul lui Liviu Dragnea care executa docil ordinele acestuia (...)

PNL lupta pana la capat pentru aflarea adevarului si tragerea la raspundere a celor vinovati. PSD si acolitii sai nu mai au nicio legitimitate sa conduca Romania si trebuie inlaturati cat mai curand de la guvernare pe cai legale", se arata in incheierea comunicatului citat.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Orban Dancila protest Diaspora , #presedinte PNL