Boureanu: Directia Silvica Arges nu face campanie pentru PD-L

Vineri, 30 Octombrie 2009, ora 20:41
2002 citiri
Boureanu: Directia Silvica Arges nu face campanie pentru PD-L

Presedintele PD-L Arges, Cristian Boureanu, sustine ca afirmatiile potrivit carora Directia Silvica a judetului face campanie pentru PD-L sunt false.

"Dupa patru ani in care, in cadrul Directiei Silvice Arges, s-a facut politica de partid, s-au defrisat si devalizat padurile statului, exista fosti directori care folosesc falsuri in politica, asa cum au folosit falsuri in activitatea institutiei. in ultimele sase luni, Directia Silvica Arges a deschis peste douazeci de dosare penale pentru restituiri ilegale ale unor paduri situate in zonele protejate: Parcul Trivale si Vidraru. De asemenea, sunt in curs de verificare numeroasele nereguli reclamate la nivelul Directiei Silvice, care timp de patru ani a fost condusa neprofesionist si in interes personal si de partid", se arata intr-un comunicat al PD-L.

Cristian Boureanu ii transmite si lui Ludovic Orban, care a spus ca presedintele Basescu foloseste chiar si directiile silvice in actiunile electorale, ca "foloseste informatii false si hartii mincinoase". "Il astept pe Ludovic Orban cu fituica sa la Pitesti, pentru a-i demonstra ca la nivelul directiilor descentralizate se lucreaza profesionist, iar la Directia Silvica se lucreaza in interesul statului si al proprietarilor de paduri din judetul Arges", se mai arata in comunicatul semnat de Cristian Boureanu.

Fostul prefect al judetului Arges Marcel Proca (PSD) sustine ca actualul prefect, Gheorghe Davidescu, este implicat in mod direct in actiunile politice si ca i-ar fi angrenat si pe angajatii unor institutii publice deconcentrate in campania electorala a PD-L.

Marcel Proca, ce s-a intors in PSD dupa ce a fost schimbat din functia de prefect, a prezentat presei o adresa care ar fi emisa de seful Directiei Silvice Arges, Ion Dobrinoiu, prin care acesta le cere subordonatilor sa se implice in campania electorala a PD-L si sa ia legatura cu coordonatorii de zone, prezentati intr-o anexa alaturata documentului, printre coordonatori fiind trecut si actualul prefect.

Din tabelul anexat respectivei adrese reiese ca prefectul Gheorghe Davidescu se ocupa direct de campania electorala in localitatile Domnesti, Cosesti, Pietrosani, Berevoiesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Ludovic Orban, despre rocada candidaţilor PSD şi PNL: „Se schimbă ca şosetele, dar, dacă nu se spală, tot pute”
Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a declarat luni seară, 22 aprilie, la Ploieşti, referindu-se la rocada candidaţilor PSD şi PNL, că aceştia se schimbă precum...
#Cristian Boureanu, #Directie Silvica Arges, #campanie electorala PDL, #Ludovic Orban , #stiri Ludovic Orban