Feroviarii renunta la greva

Joi, 06 Noiembrie 2008, ora 18:28
1341 citiri
Feroviarii renunta la greva

Liderii sindicatelor CFR au anuntat, joi, dupa negocierile cu minstrul Transporturilor Ludovic Orban, ca salariatii CFR nu vor mai intra maine in greva, iar trenurile vor circula normal.

"Majoritatea au fost de acord sa suspende protestul de maine. Am luat la cunostinta de protocolul semnat astazi (joi, n.red.) de conducerea confederatiei Meridian si domnul ministru Orban", au spus liderii sindicali intr-o conferinta de presa.

"Colegii nostri din teriotoriu au sarcina sa fie la locul de munca. Speram sa nu fie nicio perturbatie in traficul feroviar maine (vineri, n.red). In proportie de 99% trenurile vor circula dupa program", a adaugat acesta.

Liderii sindicali le-au cerut scuze calatorilor pentru eventualele inconveniente, insa au precizat ca singurii vinovati pentru situatia creata sunt ministrul Transporturilor Ludovic Orban si cel al Finantelor, Varujan Vosganian.

"Vinovat este ministrul Trnsporturilor si ministrul Finantelor pentru ca este inadmisibil ca in luna noiembrie bugetul pentru cele doua mari institutii de stat sa nu fie aprobat", au mai spus ei.

Angajatii CFR care lucreaza la dirijarea traficului si cei din activitatea comerciala ar fi trebuit sa intre, vineri, in greva intre orele 7:00 si 13:00.

Citeste si:
Dan Vîlceanu, despre ruperea PNL: Ar putea pleca 10-12 parlamentari
Dan Vîlceanu, despre ruperea PNL: Ar putea pleca 10-12 parlamentari
Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a declarat că Ludovic Orban ar putea să rupă "o parte foarte mică" din PNL şi doar 10-12 parlamenetari ar putea pleca din partid. Secretarul...
Atenţionare de călătorie în Franţa. Sindicatele din transportul feroviar, în grevă până duminică
Atenţionare de călătorie în Franţa. Sindicatele din transportul feroviar, în grevă până duminică
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză că personalul din transportul...
Sursa: Ziare.com