Ludovic Orban: "Nimeni nu detine informatii despre mine care ar putea sa imi faca rau"

Duminica, 13 Iunie 2021, ora 11:05
2669 citiri
Ludovic Orban: "Nimeni nu detine informatii despre mine care ar putea sa imi faca rau"

Presedinte Partidului National Liberal, Ludovic Orban, sustine ca nimeni nu detine informatii despre el care ar putea sa ii faca rau, precizand ca de-a lungul carierei sale politice a avut multi adversari si oricine a avut ceva rau de spus despre el a spus, iar cele mai multe erau neadevaruri si calomnii.

Ludovic Orban a fost intrebat duminica ce parere are despre faptul ca a fost acuzat ca la negocierile de la formarea coalitiei a cedat trei ministere importante.

"Am avut un mandat de negociere. Ati fost acolo, ati vazut ca nu au mai fost prezenti nici a doua, nici a treia, nici a patra zi. Sa ignori un adevar evident pe care il cunoaste toata lumea, media, partenerii de coalitie...Dar nu obisnuiesc sa polemizez cu colegii in mass-media", a transmis liderul PNL.

Intrebat ce parere are despre afirmatia premierului Florin Citu cum ca a mintit in privinta negocierilor de la Vila Lac, Ludovic Orban a raspuns: "Nu cred ca a spus asa ceva premierul. Premierul a ramas cu mine la negocieri. De altfel a trebuit sa invitam alti colegi, pe Iulian Dumitrescu, pe Dan Motreanu, ca sa completeze echipa. E o istorie. Nu polemizez cu colegii mei prin presa".

El a mai fost intrebat daca isi face griji pentru ceea ce ar spune Rares Bogdan despre negocierile avute in spatele usilor inchise.

"Sunt un om care este in activitatea politica de 31 de ani, nu am niciun secret, nimeni nu detine despre mine informatii care ar putea sa imi faca rau pentru ca Slava Domnului de-a lungul carierei mele am avut destui adversari si oricine a avut ceva rau de spus despre mine a spus. Cele mai multe dintre ele neadevarate, chiar calomnii", a precizat Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat sambata ca a fost parasit de catre echipa de negociere pentru alcatuirea coalitiei desemnata de PNL din care faceau parte Raluca Turcan, Rares Bogdan si Robert Sighiartau, iar acestia au incercat sa convoace un BPN al partidului pentru a arunca in aer formarea coalitiei de guvernare.

In replica, Raluca Turcan a declarat ca adevarul este cunoscut in tot partidul si anume faptul ca liderul PNL a renuntat la trei ministere importante - Fonduri Europene, Transporturi si Dezvoltare pentru a obtine functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

"Orice penelist responsabil avea dreptul sa fie nemultumit de aceasta tranzactionare care pe fond a afectat PNL, prin forta pe care o are in Guvern", a mai spus ministrul Muncii.

"Nu cred ca sunt declaratiile domnului Orban, pentru ca inseamna ca nu sunt adevarate. La impartirea ministerelor au participat doar presedintii de partid, nici macar premierul desemnat", a fost comentariul lui Florin Citu.

La randul sau,,Alina Gorghiu a precizat ca "victimizarea poate fi o strategie pentru unii, dar trebuie combatuta cu adevarul in interiorul PNL".

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan l-a rugat pe Ludovic Orban sa inceteze sa duca o campanie murdara si considera ca afirmatiile liderului liberalilor trebuiau tinute in interiorul partidului. "S-ar putea ca nervii mei, care si asa sunt intinsi la maxim, sa plesneasca si atunci lucrurile vor arata extrem, extrem de rau si nu cred ca e bine pentru nimeni, in niciun caz pentru el", a adaugat eurodeputatul PNL.

Citeste si:
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale – nici o decizie, înseamnă o decizie bună. Pentru cine?! Nu m-am înșelat, în iulie când am dat vacanța de vară, drept scuză la...
Între politizare și antidiscriminare: Cum arată componența CNCD, acuzată în trecut că ia decizii cu dublă măsură
Între politizare și antidiscriminare: Cum arată componența CNCD, acuzată în trecut că ia decizii cu dublă măsură
Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a fost implicat în ultimii ani într-o serie de scandaluri, instituția fiind acuzată că adesea ia decizii cu dublă măsură, taxând...