Orban, atac la adresa Alinei Gorghiu: Nu stiam ca am o colega senator care conduce Guvernul si Ministerul Educatiei

Marti, 06 Iulie 2021, ora 19:33
6291 citiri
Orban, atac la adresa Alinei Gorghiu: Nu stiam ca am o colega senator care conduce Guvernul si Ministerul Educatiei

Ludovic Orban a declarat marti, 6 iulie, intrebat despre demiterea Lilianei Murgulet din functia de inspector scolar general al judetului Arges, dupa ce o solicitare publica in acest sens a fost facuta de Alina Gorghiu, ca nu stia ca are o colega senator care conduce "Guvernul si Ministerul Educatiei si ca inspectorii scolari sunt schimbati la comanda politica".

"Nu stiam ca am o colega senator care conduce Guvernul si Ministerul Educatiei si ca inspectorii scolari sunt schimbati la comanda politica. Din intamplare o cunosc pe doamna profesoara Murgulet. A fost profesoara intr-un liceu care mi-este apropiat si in care cineva foarte apropiat de mine a invatat. Este un cadru didactic cu un inalt profesionalism, extrem de serios si care a condus Inspectoratul Scolar cu rezultate. Aceasta decizie este a nu stiu cata decizie in care se fac schimbari in administratie pentru ca exista o patima prea mare in competitia interna", a afirmat marti Ludovic Orban.

Inspectorul general al ISJ Arges Liliana Murgulet, a fost demisa din aceasta functie, in urma acuzatiilor privind implicarea unor copii de liceu in alegerile interne ale organizatiei. Pozitia a fost preluata de Alina Ramona Manea, directoarea Colegiului National I.C. Bratianu.

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, ca inspectorul scolar general al judetului Arges trebuie demis de urgenta pentru ca a dus politicul in scoala si elevii in politica ca sa fie asigurata victoria la alegerile interne ale partidului a unui anume lider la PNL Pitesti.

"Inspectorul scolar general << a inscris elevi de liceu in partid, desi conform convocatorului, drept de vot au doar membri cotizanti pana la 31 decembrie >> ", a adaugat ea.

Alina Gorghiu, ironica dupa discursul lui Orban

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a calificat drept "patetic" discursul lui Ludovic Orban care a declarat ca a dat si ofera in continuare Partidului National Liberal mintea sa, sufletul, inima, timpul, energia "si chiar si viata mea daca este nevoie". Ea considera ca o demisie, dupa alegeri, ar fi fost mai de ajutor si considera ca nu e sfarsitul lumii cand se termina un mandat.

"Aud ca sunt lideri de partid care spun ca si-ar da si viata pentru partid... Patetic pentru gustul meu. O demisie data la timp, dupa alegeri, ar fi fost mai de ajutor. Cand ti se termina mandatul, nu e sfarsitul lumii. Hai sa nu facem o drama din asta! Nu ajungi sa fii canonizat doar pentru ca vorbesti despre cum te sacrifici. PS: ghiciti voi cine e liderul care se vrea canonizat", a scris Alina Gorghiu duminica pe Facebook.

Citeste si:
Florin Cîțu, despre „dușmanii” PNL care doresc un congres extraordinar al partidului: „Nu sunt înăuntrul PNL”
Florin Cîțu, despre „dușmanii” PNL care doresc un congres extraordinar al partidului: „Nu sunt înăuntrul PNL”
Preşedintele liberalilor, Florin Cîţu, a afirmat marţi seara că cei care doresc acum organizarea unui congres în PNL sunt "duşmanii" partidului, iar aceştia "nu sunt înăuntrul PNL''....
Linie de cale ferată de interes național, reabilitată cu peste 7,55 miliarde de lei. Când vor fi gata lucrările
Linie de cale ferată de interes național, reabilitată cu peste 7,55 miliarde de lei. Când vor fi gata lucrările
Guvernul a aprobat miercuri, 19 ianuarie, indicatorii pentru electrificarea şi reabilitarea liniei de cale ferată Cluj Napoca - Oradea - Episcopia Bihor - Frontieră. Proiectul, finanțat prin...