Ludovic Orban, despre scandalul facut de Diana Sosoaca in Parlament: Un personaj sinistru care nu intelege unde se afla

Miercuri, 30 Iunie 2021, ora 11:22
3837 citiri
Ludovic Orban, despre scandalul facut de Diana Sosoaca in Parlament: Un personaj sinistru care nu intelege unde se afla
Presedintele Camerei Deputatilor Ludovic Orban nu a raspuns la reprosurile lui Florin Citu FOTO Facebook / Ludovic Orban

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, a comentat miercuri, 30 iunie, scandalurile provocate ieri de senatoarea Diana Sosoaca in timpul motiunii de cenzura. Cu toate astea, Orban a refuzat sa raspunda la reprosurile premierului Florin Citu care a afirmat ca Orban nu a reactionat la afirmatiile scandaloase ale lui Sosoaca.

Orban a fost intrebat miercuri, despre afirmatia premierului Florin Citu care a declarat ca s-a intristat cand a vazut ca presedintele Camerei Deputatilor nu a avut nicio reactie atunci cand senatorul Diana Sosoaca a afirmat in plenul Parlamentului ca daca ii da doua, trei minute il scapa de Citu.

"Refuz sa mai dialoghez, sa comentez declaratiile colegului meu Florin Citu. Stiti ce s-a intamplat acolo. Am apelat la chestori, stiti ce a patit un chestor. (...) Astept sesizari din partea celor care au fost pur si simplu agresati de nici nu pot sa-i spun aceasta doamna senator, acest personaj sinistru care nu intelege unde se afla", a afirmat presedintele Camerei Deputatilor.

Intrebat daca se impun sanctiuni in acest caz, el a raspuns: "In masura in care vor exista sesizari in acest sens evident Parlamentul va lua decizia. (...) Modificam regulamentul daca este necesar pentru a putea sa nu mai permitem astfel de comportamente care contravin total bunul simt, civilizatiei si mai ales la ceea ce reprezinta Parlamentul. (...) Se termina sesiunea parlamentara, e vacanta parlamentara, din toamna vom aborda acest lucru". "In Parlamentul Romaniei eu am vazut ceva ce m-a intristat si m-a deranjat. A vazut cum un senator independent a cerut doua minute ca sa-l scape pe presedintele PNL de Citu. Ce m-a deranjat si m-a intristat este ca nu a existat nicio reactie din partea prsedintelui Orban la aceasta declaratie", a declarat marti Florin Citu.

Senatoarea Diana Sosoaca a afirmat marti ca ar avea nevoie de 2-3 minute pentru a-l scapa pe Ludovic Orban de Florin Citu.

"Voiam sa ii spun domnului Orban ca, daca imi acorda 2 - 3 minute, il ajut sa scape de domnul Citu. Am auzit aici de o dictatura care va dura cel putin 10 ani. Eu vreau sa il parafrazez pe Caragiale - Ai uitat, Nauca, ca e senator Sosoaca, ai uitat Naica de senator Sosoaca si o sa iti trag o revolutie de o sa ma pomenesti.

Orașul unde vrea să candideze Diana Șoșoacă. ”Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios”
Orașul unde vrea să candideze Diana Șoșoacă. ”Faţă de toate infracţiunile pe care primarul le face, mă gândesc foarte serios”
Senatoarea Diana Şoşoacă a anunţat miercuri, 27 martie, că se gândeşte foarte serios să candideze la Primăria Iaşi, ea acuzându-l pe edilul Mihai Chirica de ”înaltă trădare”,...
Ce alimente vor avea prețuri plafonate până la finalul anului. Cîțu: "Când elimini astfel de măsuri, prețurile explodează"
Ce alimente vor avea prețuri plafonate până la finalul anului. Cîțu: "Când elimini astfel de măsuri, prețurile explodează"
Prețurile plafonate ale alimentelor de bază rămân valabile în continuare după ce Președintele Klaus Iohannis a semnat prelungirea ordonanței de urgență care le reglementează miercuri, 27...
#Ludovic Orban, #motiune de cenzura, #Diana Sosoaca, #Florin Citu , #Stiri Ludovic Orban
Comentarii
Poza Emigrantul-Anonim
Emigrantul-Anonim
rank 5
orbane! sosoaca te "scapa de Citu"Ai ratat sansa "sa scapi de citu"