Ludovic Orban și-a găsit candidat pentru conducerea PNL Sibiu. Florin Cîțu merge pe ”mâna” Ralucăi Turcan

Luni, 19 Iulie 2021, ora 18:44
3145 citiri
Ludovic Orban și-a găsit candidat pentru conducerea PNL Sibiu. Florin Cîțu merge pe ”mâna” Ralucăi Turcan
Raluca Turcan candidează pentru un nou mandat de președinte al PNL Sibiu

Trei candidaţi s-au înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu, printre ei numărându-se actualul preşedinte, ministrul Muncii, Raluca Turcan, secretarul general al organizaţiei, deputatul Constantin Şovăială, şi Ciprian Faraon.

Potrivit sursei citate, alegerile vor avea loc în 6 august, iar termenul limită pentru depunerea candidaturilor la funcţiile de preşedinte şi prim-vicepreşedinţi a fost luni, 19 iulie. Pentru restul funcţiilor, termenul limită pentru depunerea candidaturilor este luni, 26 iulie.

Surse din PNL Sibiu susţin că favorită este Raluca Turcan, care este preşedinte al organizaţiei judeţene din 2013, fiind în prezent la cel de al doilea mandat.

"Fac echipă la alegerile interne din PNL cu preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cîmpean, şi cu primarul oraşului Avrig, Adrian David, candidaţi pentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi. Sunt doi dintre exponenţii performanţei în administraţie, doi dintre liberalii sibieni care au înţeles că politica este un mijloc de a-şi servi semenii, de a face bine comunităţii pe care o reprezinţi şi nimic altceva! (...) Doresc să continui ca preşedinte al PNL Sibiu nu pentru propriul orgoliu, ci pentru ca munca de până acum şi rezultatele obţinute să fie puse în continuare în valoare, pentru interesul public al sibienilor şi nu numai", a scris Raluca Turcan luni pe pagina sa de socializare.

Echipa Turcan îl susţine la preşedinţia PNL pe premierul Florin Cîţu. Deputatul Constantin Şovăială candidează şi el pentru şefia Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu. Şovăială îl susţine la şefia PNL pe actualul preşedinte, Ludovic Orban.

"Am decis să mă înscriu în cursa pentru preşedinţia Organizaţiei Judeţene a PNL Sibiu. Îmi imaginez că este o surpriză pentru unii colegi, dar după părerea mea, adevărata surpriză pentru o filială precum cea sibiană era ca nimeni să nu contracandideze actualul preşedinte. Nu candidez împotriva cuiva, ci pentru ceva! Pentru un PNL Sibiu întors între oameni şi pentru oameni (liberali sau nu), pentru un partid care să vadă realităţile şi nu să şi le inventeze, pentru un partid care face publicitate rezultatelor şi nu confundă publicitatea cu rezultatele", a scris Constantin Şovăială luni pe Facebook.

Citește și:
Ciolacu închide discuția despre varianta tandemului cu PNL: ”Vom merge la alegeri separat”
Ciolacu închide discuția despre varianta tandemului cu PNL: ”Vom merge la alegeri separat”
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Piteşti, că a înţeles mesajul partenerilor de guvernare cu privire la un eventual tandem pentru următoarele alegeri, în care,...
Cum s-au încheiat alegerile pentru funcția de președinte FIFA
Cum s-au încheiat alegerile pentru funcția de președinte FIFA
Elveţianul Gianni Infantino, în vârstă de 52 de ani, a fost reales, joi dimineaţă, în funcţia de preşedinte al FIFA, până în 2027, la cel de-al 73-lea congres al forului mondial de la...
#alegeri, #PNL Sibiu, #Orban, #citu, #Raluca Turcan , #Stiri Ludovic Orban