Luis Rubiales îşi vinde locuinţa din Madrid după scandalul sărutului forţat

Luni, 18 Septembrie 2023, ora 03:27
2294 citiri
Luis Rubiales îşi vinde locuinţa din Madrid după scandalul sărutului forţat
Luis Rubiales

Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, îşi vinde locuinţa de “1,2 milioane de lire sterline” din Madrid pentru a face faţă cheltuielilor mari pentru judecată, el confruntându-se cu consecinţele scandalului "kiss-gate" după finala Cupei Mondiale de fotbal feminin, informează Daily Mail.

Rubiales a demisionat recent, după săptămâni de critici privind comportamentul său după finala Cupei Mondiale de fotbal feminin.

Conform unei legi privind consimţământul sexual adoptată anul trecut, el ar putea fi pasibil de o amendă sau de o pedeapsă cu închisoarea de la unu la patru ani dacă va fi găsit vinovat de agresiune sexuală.

Rubiales a recunoscut într-un interviu că sărutul Jenni Herrmoso a fost o greşeală, dar a insistat că nu a existat niciun rău, niciun conţinut sexual, nicio agresiune.

Acum se pare că fostul şef al Federaţiei Spaniole de Fotbal ar putea să-şi vândă casa pentru a ajuta la finanţarea bătăliei juridice, The Sun anunţând că locuinţa de 1,2 milioane de lire sterline a lui Rubiales din Madrid a fost scoasă la vânzare.

Se spune că proprietatea cu două dormitoare are o piscină şi încălzire prin pardoseală şi este situată în apropiere de centrul oraşului Madrid.

Potrivit publicaţiei spaniole La Vanguardia, Rubiales a cumpărat duplexul în urmă cu un an şi l-a renovat complet pentru 1,1 milioane de lire sterline.

El face deja plăţi considerabile în urma unui acord juridic anterior, întrucât, potrivit El Mundo, bărbatul de 46 de ani îi plăteşte fostei sale soţii 800 de euro pe lună pentru fiecare dintre cele trei fiice ale lor, după separarea cuplului în 2013.

Au existat indicii că fiicele lui Rubiales i-au influenţat decizia de a demisiona, deoarece a dezvăluit că ele i-au spus "să se concentreze asupra demnităţii sale".

Eveniment Quarterly Report

Bărbatul care a vândut casa fără să-i spună soției: "Nu înțeleg de ce este supărată"
Bărbatul care a vândut casa fără să-i spună soției: "Nu înțeleg de ce este supărată"
Un bărbat care a vândut casa familiei fără să menționeze acest lucru soției sale a fost numit "un idiot fără niciun pic de demnitate". Bărbatul anonim, despre care se crede că este...
Cine sunt oamenii trimiși de Dumitru Buzatu în Parlament. Scandalagii în timpul liber cu activitate rușinoasă în legislativ
Cine sunt oamenii trimiși de Dumitru Buzatu în Parlament. Scandalagii în timpul liber cu activitate rușinoasă în legislativ
Toți aleșii PSD de Vaslui sunt legați într-un fel sau altul de fostul președinte al Consiliului Județean Vaslui Dumitru Buzatu, fiind realeși în Parlament de mai multe ori, chiar dacă...
#luis rubiales, #Jenni Hermoso, #sarut fortat, #casa , #stiri fotbal