Un măcelar s-a ales cu dosar penal după ce și-a fugărit patroana cu securea, într-o piață din Piatra Neamț. Ce l-a înfuriat atât de tare pe bărbat

Vineri, 24 Martie 2023, ora 17:55
5346 citiri
Un măcelar s-a ales cu dosar penal după ce și-a fugărit patroana cu securea, într-o piață din Piatra Neamț. Ce l-a înfuriat atât de tare pe bărbat
Bărbatul de 34 de ani a devenit furios din cauza salariilor restante FOTO Pixabay

Un bărbat de 34 de ani care lucrează ca măcelar este cercetat penal după ce şi-a fugărit patroana cu securea, într-o piaţă din Piatra Neamţ.

Conflictul a avut loc pe 23 martie, în piața ”Sfântul Gheorghe”, cea mai mare piaţă agroalimentară din municipiu.

Bărbatul a devenit furios din cauza faptului că nu și-a primit salariul de mai mult timp.

Scandalul a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Locale, care se afla în zona pieţei, potrivit Adevărul.

”Bărbatul (A.F., în vârstă de 34 de ani) şi-a ameninţat fosta patroană că o va agresa fizic cu un instrument folosit la tăierea oaselor de origine animală şi tranşarea cărnii (bardă), motivat de faptul că nu şi-a primit salariul după o perioadă îndelungată de muncă. Poliţiştii locali l-au depistat pe agresor în zona pieţei”, a transmis Poliţia Locală.

Bărbatul a fost reţinut şi dus la sediul poliției pentru audieri, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru ameninţare.

Articolul 206 din Codul penal prevede că fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni, dacă este de natură să îi producă o stare de temere, se sancţionează cu închisoare de la 3 luni la 1 an sau cu amendă, fără ca pedeapsa să poată depăşi sancţiunea prevăzută pentru infracţiunea care a format obiectul ameninţării.

#macelar, #piatra neamt, #dosar penal, #amenintare, #patroana, #salarii restante , #politie