Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Madalin Voicu, despre dosarul DNA: Sunt agatat fara niciun fel de vina

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 12:52
4352 citiri
Madalin Voicu, despre dosarul DNA: Sunt agatat fara niciun fel de vina
Foto: Captura Antena 3

Deputatul Madalin Voicu a venit vineri, in jurul pranzului, la Camera Deputatilor pentru a studia in continuare dosarul in care procurorii DNA cer retinerea si arestarea sa pentru fapte de coruptie, el sustinand ca este "agatat fara niciun fel de vina".

"Eu nu vreau sa politizez acest caz, ca altii il politizeaza este problema lor. Eu vorbesc despre o problema a mea, personala, despre care v-am spus si continui sa cred ca sunt agatat fara niciun fel de vina.

Ca putem face speculatii, ca putem face suspiciuni rezonabile sau ca putem avea tot felul de banuieli, unele subiective daca nu chiar tendentioase, asta este cu totul alta chestie. Eu ma supun legii in conditiile in care presupun, la fel cum am presupus, ca legea este dreapta, ca se va face un fel de ordine. Se va pune in practica statura justitiei", a declarat Madalin Voicu.

Madalin Voicu, despre dosarul de la DNA: Ma scot in fata ca pe urs. Daca suni un prieten e trafic de influenta!?

El a adaugat ca nu o sa roage sau sa influenteze colegii, iar in plenul Camerei Deputatilor la votul final asupra cererii DNA o sa isi spuna punctul de vedere.

"Intrebarile voastre, la care pot sa am si un raspuns, vin in defavoarea mea. Pentru ca eu am un punct de vedere si stiu bine ce fac, ce am facut sau ce nu am facut mai bine spus. Problema este a instantei, a deciziei pe care o va lua Comisia juridica luni si a hotararii Parlamentului daca sunt sau nu vinovat pentru lucrurile astea. Nu am de ce sa ma apar. Nu vreau sa imi construiesc aparare, pentru ca in conditiile pe care le stim eu consider ca nu am o vina pe care sa poata sa mi-o impute cineva", a explicat Voicu.

Madalin Voicu si-a studiat si joi dosarul la Comisia juridica. El este acuzat de trafic de influenta, fals in declaratii si spalare de bani, toate in forma continuata.

DNA ii vrea in arest pe deputatii Madalin Voicu si Nicolae Paun, pentru spalare de bani

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis miercuri sa trimita cererile DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun Comisiei juridice, care are termen pana luni pentru a elabora rapoartele.

Comisia juridica a Camerei, termen pana luni sa spuna daca sustine cererile DNA in cazul Voicu si Paun

Materialul probator are 19 volume, adica aproximativ 4.900 de pagini, fiind vorba despre un dosar comun pentru cei doi deputati.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Madalin Voicu DNA, #Madalin Voicu agatat, #Madalin Voicu arestare DNA , #DNA