Madalin Voicu, scapat de colegi - deputatii au votat impotriva retinerii si arestarii (Video) UPDATE

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 17 Februarie 2016, ora 15:10
8818 citiri
Madalin Voicu, scapat de colegi - deputatii au votat impotriva retinerii si arestarii (Video) UPDATE

Deputatii au respins, miercuri, solicitarile DNA de retinere si arestare in cazul lui Madalin Voicu, iar in ceea ce il priveste pe Nicolae Paun, la votul pe cererea de arestare nu s-a intrunit cvorumul.

La votul in cazul lui Voicu, la cererea de arestare preventiva, dintre cei 277 de alesi prezenti, 158 au votat impotriva, iar 103 pentru. In ceea ce priveste solicitarea de retinere, 170 de parlamentari au fost contra, iar 116 pentru.

UPDATE 16:48 - La votul pe cererea DNA de arestare a lui Nicolae Paun nu s-a intrunit cvorumul, adica de 191 de deputati. Dupa numararea voturilor s-a constatat ca doar 178 de alesi si-au exprimat opinia in legatura cu cererea de arestare a lui Paun. In acest moment are loc o sedinta in urma careia se va stabili data la care votul va fi reluat.

UPDATE 16:00 - Deputatii au votat favorabil in cazul cererii DNA de retinere a lui Nicoale Paun. Urmeaza votul pe solicitarea de arestare preventiva.

Miercuri s-a desfasurat sedinta de plen a Camerei Deputatilor in cadrul careia au fost dezbatute solicitarile DNA de retinere si arestare preventiva in cazul deputatilor Madalin Voicu si Nicolae Paun.

Madalin Voicu si Nicolae Paun afla miercuri daca pot fi arestati

Au fost exprimate in total patru voturi - s-au votat separat cererile de retinere si cele de arestare preventiva.

Madalin Voicu, la mana colegilor: Daca ma da afara nevasta, ma mut in cort

Madalin Voicu le-a cerut miercuri colegilor parlamentari sa nu incuviinteze retinerea si arestarea sa preventiva pentru ca este nevinovat si ar fi "o umilinta ingrozitoare" pentru el.

Nicolae Paun nu a fost prezent in Parlament la voturile privind incuviintarea cererii de retinere si de arestare preventiva.

Madalin Voicu si Nicolae Paun, la un pas de arestare - aviz pozitiv de la deputatii juristi

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz favorabil, luni, cererilor DNA de retinere si arestare preventiva in cazul deputatilor Nicolae Paun si Madalin Voicu.

Stenograme in cazul Nicolae Paun-Madalin Voicu: "Ciori nesimtite" si "cutite in gat la procurori"

Madalin Voicu este acuzat de DNA de trafic de influenta, fals in declaratii si spalare a banilor, toate in forma continuata.

Nicolae Paun, presedintele Partidei Romilor, este acuzat, printre altele, de deturnare de fonduri, spalare de bani, cumparare de influenta, schimbare a destinatiei fondurilor europene, obtinere pe nedrept a fondurilor europene si influentare a declaratiilor, toate in forma continuata.

In dosar au fost pusi sub urmarire penala si presedintele ANAF Gelu Stefan Diaconu si vicepresedintele aceleiasi institutii, Mihai Vatasoiu.

Citeste si:
George Simion a incitat mulțimea și la Oradea: „Dacă ei mă omoară pe mine, să vă duceți și voi peste ei!” VIDEO
George Simion a incitat mulțimea și la Oradea: „Dacă ei mă omoară pe mine, să vă duceți și voi peste ei!” VIDEO
Co-liderul AUR George Simion a mers duminică, 16 ianuarie, la Oradea într-o acțiune electorală. Simpatizanți și membri AUR au participat duminică la o acțiune în centrul Oradei de...
Ce leafă exorbitantă are șeful-fantomă al ANRE, instituția responsabilă de facturile la energie
Ce leafă exorbitantă are șeful-fantomă al ANRE, instituția responsabilă de facturile la energie
Dumitru Chiriță, fost parlamentar PSD, a fost instalat la ANRE direct de Liviu Dragnea, în urmă cu cinci ani. De când a izbucnit scandalul facturilor uriașe la energie, Dumitru Chiriță...