Mădălina Dobrovolschi revine în televiziune. Ce emisiune va modera fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 19:49
5292 citiri
Mădălina Dobrovolschi revine în televiziune. Ce emisiune va modera fosta purtătoare de cuvânt a lui Klaus Iohannis
Mădălina Dobrovolschi va modera o emisiune la TVR FOTO Facebook

Mădălina Dobrovolschi, fosta purtătoare de cuvânt a Administraţiei Prezidenţiale în primul mandat al lui Klaus Iohannis, a anunțat miercuri, 28 septembrie, că revine în televiziune.

Potrivit anunțului făcut pe Facebook, va modera emisiunea ”Ţară, ţară, cine eşti?”, de la TVR.

”Dragi prieteni, am o veste foarte frumoasă! Ne revedem la tv! "Ţară, ţară, cine eşti?", în premieră la TVR. O întrebare al cărei răspuns îl aflăm în fiecare vineri, la TVR 1, de la ora 18.55”, a scris Dobrovolschi pe Facebook.

Televiziunea Română a precizat că emisiunea va avea un format inedit, primul de acest gen, care contrapune două Românii: una a problemelor şi alta a soluţiilor.

Fiecare ediţie va aduce în faţa publicului câte doi invitaţi - unul care cunoaşte foarte bine tema din perspectivă profesională şi unul care este un exemplu pentru cum a reuşit să rezolve pe cont propriu problema pusă în discuţie.

Discuţia va fi susţinută şi de reportaje şi imagini adecvate, un rol important având şi filmuleţele primite din toată ţara, de la oameni care au găsit în plan local soluţii la temele dezbătute.

”Este o bucurie pentru mine reîntoarcerea în lumea pe care o cunosc cel mai bine şi care a fost mereu cea mai apropiată de sufletul meu - televiziunea. Şi mă întorc oferind publicului un proiect de suflet. O emisiune care este dedicată nu problemelor, ci soluţiilor, o emisiune în care vedem că indiferent în câte topuri negative ar fi aşezată România, sunt oameni care reuşesc să găsească rezolvări”, a mai scris Mădălina Dobrovolschi.

Jurnalista Mădălina Dobrovolschi a demisionat în 19 decembrie 2019 din funcţia de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, demisie care a coincis cu încheierea primului mandat al preşedintelui Klaus Iohannis. Ea a mulţumit preşedintelui pentru susţinere şi încredere şi a afirmat că se pregăteşte pentru noi proiecte.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat în 1 septembrie 2016 decretul de numire în funcţia de consilier de stat a Mădălinei Dobrovolschi, care devenea şi purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale.

Mădălina Dobrovolschi a mai lucrat la TVR, precum și la posturile Antena 3, Realitatea Plus și B1TV.

Eveniment Quarterly Report

Mesajul ciudat apărut pe postul public de televiziune în timpul unui jurnal de știri. ”Văd că cineva vă tot sabotează”
Mesajul ciudat apărut pe postul public de televiziune în timpul unui jurnal de știri. ”Văd că cineva vă tot sabotează”
Poliţiştii şi procurorii DIICOT fac, marţi, percheziţii la un bărbat din judeţul Prahova, suspectat că a accesat ilegal platforma prin care era transmis programul unui post de televiziune...
Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la Chefi la cuțite: ”Eu nu mai pot cu ou...”
Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău la Chefi la cuțite: ”Eu nu mai pot cu ou...”
Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei bucătari de la Chefi la cuțite, show-ul culinar difuzat de Antena 1, a avut nevoie de o pauză în cadrul ultimei emisiuni, după ce i s-a făcut...
#Madalina Dobrovolschi purtator cuvant Iohannis, #TVR, #moderatoare tv, #emisiune , #stiri vedete