Necazuri mari pentru unul dintre fotbaliștii de top ai Italiei. Motivul pentru care a fost amenințat cu moartea

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 18:39
1613 citiri
Necazuri mari pentru unul dintre fotbaliștii de top ai Italiei. Motivul pentru care a fost amenințat cu moartea
Nicolo Zaniolo

Mijlocaşul italian Nicolo Zaniolo, care şi-a manifestat dorinţa de a părăsi clubul de fotbal AS Roma în acest mercato de iarnă, a fost nevoit să cheme luni dimineaţă poliţia după ce a primit ameninţări cu moartea de la un grup de suporteri prezenţi în faţa locuinţei lui, transmite EFE.

După eşecul cu Napoli (1-2), conform presei locale, pe la 1:30 dimineaţă, circa 15 suporteri l-au ameninţat cu moartea în faţa casei pentru că nu mai vrea să joace la Roma şi în plus pentru că a refuzat o ofertă de la Bournemouth, de 30 de milioane de euro.

Incidentul l-a deranjat pe Zaniolo, care a cerut intervenţia poliţiştilor.

În aceeaşi noapte, la Trigoria, unde este baza sportivă a clubului, a fost desfăşurat un nou banner, cu un mesaj adresat fotbalistului de 23 de ani: ''Afară din Trigoria bărbaţi de nimic, laşi şi profitori... Sprijin necondiţionat numai pentru cei care ne respectă culorile!''.

Însuşi antrenorul Jose Mourinho, care şi-a apărat mereu jucătorul, nu a mai contat pe el din data de 15 ianuarie.

''Din păcate, ceea ce am spus după meciul cu Spezia pare să devină realitate. Mă aşteptam să rămână, dar astăzi aş adăuga 'din păcate''', a spus antrenorul portughez în conferinţa de presă de sâmbătă. ''De o lună spune că vrea să plece. Dacă cineva le spune mereu tuturor că nu vrea să poarte tricoul roman, trebuie să spun 'din păcate''', a adăugat Mourinho.

Nicolo Zaniolo, cu 13 meciuri şi un gol în acest sezon din Serie A, este dorit de cluburi ca Tottenham şi AC Milan, motiv pentru care a refuzat un transfer la Bournemouth, penultima echipă din Premier League, care luptă pentru evitarea retrogradării.

Marţi se închide fereastra de transferuri de iarnă, iar Roma şi Zaniolo trebuie să găsească înainte o soluţie sau, în caz contrar, jucătorul, cu contract valabil până în iunie 2024, va rămâne în capitala Italiei până la finalul sezonului.

Nicolo Zaniolo e cunoscut publicului din România și pentru faptul că a flirtat pentru o scurtă perioadă cu actrița Mădălina Ghenea, cu 11 ani mai în vârstă decât fotbalistul, cei doi având câteva schimburi de replici picante pe rețelele sociale.

"Pot să te sărut toată ziua? 25 de ore din 24?", a scris Zaniolo la un moment dat, iar Mădălina Ghenea i-a răspuns "Tu ce crezi", lansând astfel zvonuri privind o relație amoroasă.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Amenințări cu arma în Constanța. Un șofer a scos pistolul din cauza șicanărilor în trafic
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi, joi seara, cu privind la faptul că în timp ce se deplasa cu...
Un avion a aterizat de urgență la Timișoara, după o amenințare cu bombă. Cei 123 de pasageri au fost evacuați
Un avion a aterizat de urgență la Timișoara, după o amenințare cu bombă. Cei 123 de pasageri au fost evacuați
A fost activat planul rosu de acțiune dupa ce a fost facuta o amenintare cu bomba la bordul unui avion, Aeronava a aterizat de urgenta pe Aeroportul Timisoara la miezul noptii, arată Opinia...
#Madalina Ghenea, #Nicolo Zaniolo, #AS Roma, #amenintare , #stiri fotbal