Sexy în ploaie! Cum a sărbătorit Mădălina Ghenea intrarea în lumea bună a filmului. Românca a mai primit un rol FOTO

Joi, 18 Noiembrie 2021, ora 19:05
6000 citiri
Sexy în ploaie! Cum a sărbătorit Mădălina Ghenea intrarea în lumea bună a filmului. Românca a mai primit un rol FOTO
Mădălina Ghenea

Actrița Mădălina Ghenea (34 de ani) se află în fața celor mai importante proiecte din cariera sa cinematografică.

Zilele trecute, românca a participat la Milano la premiera mult așteptatului film ”House of Gucci”, Mădălina Ghenea făcând parte dintr-o distribuție de zile mari.

Alături de nume grele precum Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek si Jared Leto, Mădălina Ghenea interpretează rolul celebrei Sophia Loren într-un film al cărui subiect e asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului cu același nume.

”Dansând în ploaie”, a menționat Mădălina pe Instagram, postând câteva fotografii sexy făcute chiar în ținuta sa oficială de la eveniment, o rochie albă transparentă care a atras toate privirile.

După „House of Gucci”, Mădălina Ghenea a primit vestea că ea şi actorul englez Ed Westwick, cunoscut din „Gossip Girl” şi „Children of Men”, vor juca împreună în thrillerul „Deep Fear”.

Ghenea, care a mai jucat în „Youth” şi „Urma”, va fi acum proprietarea unui iaht, Naomi, care porneşte singură într-o călătorie prin Caraibe pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (jucat de Westwick) în Grenada.

Când drumul ei este perturbat de o furtună, ea întâlneşte supravieţuitori ai unui naufragiu şi aceştia se dovedesc, destul de rapid, a fi traficanţi de droguri. Ei o forţează pe Naomi să scufunde şi să recupereze încărcătura lor de cocaină, iar ea descoperă o mulţime de rechini tigru pe care trebuie să îi păcălească pentru a supravieţui.

Mădălina Ghenea a declarat într-un comunicat citat de Variety: „Mi-a plăcut acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată - este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, ca pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”.

Se face tot mai frig, plouă și suflă vântul. Zonele unde vremea pune cele mai mari probleme
Se face tot mai frig, plouă și suflă vântul. Zonele unde vremea pune cele mai mari probleme
Vremea se va răci luni, 22 aprilie. În cea mai mare parte a țării, valorile de temperatură se vor situa sub normele perioadei, anunță meteorologii. Va ploua în Maramureș și...
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Ilie Năstase, despre decizia Simonei Halep: ”Nici nu mă interesează să cunosc acest motiv”
Filmul documentar intitulat Nasty, despre viaţa şi cariera primului număr 1 mondial din tenis, Ilie Năstase, a fost lansat, marţi, în prezenţa unor nume mari ale sportului mondial precum...
#Madalina Ghenea, #sexy, #ploaie, #Film , #stiri Madalina Ghenea
Comentarii
Poza olimpiu
olimpiu
rank 5
La ea se potrivea
Poza Constant
Constant
rank 5