Madalina Manole a fost inmormantata - vezi imagini

Vineri, 16 Iulie 2010, ora 19:41
87497 citiri
Madalina Manole a fost inmormantata - vezi imagini

Madalina Manole a fost inmormantata vineri seara, la cimitirul Bolovani din Ploiesti. Arhiepiscopia Bucurestilor a hotarat ca ea va beneficia de o slujba speciala, in afara bisericii, din cauza ca si-a luat singura viata.

Ziare.com v-a prezentat desfasurarea evenimentelor de la Ploiesti

19:41 - Oamenii o aplauda pe Madalina. Sotul ei plange si isi strange mainile la piept. Pe coroana facuta de sotul Madalinei scrie "Te vor plange si te vor iubi mereu, Puiu si Puiutul".

19:36 - Se pun coroanele si restul florilor pe mormant.

19:29 - Dupa ce s-a fixat crucea, a inceput turnarea placii mormantului artistei.

19:23 - Sicriul a fost acoperit de florile aduse de cei care au iubit-o pe Madalina.

19:17 - Sotul artistei nu isi poate ridica ochii de pe groapa, sta cu mainile impreunate stranse la piept si priveste cosciugul.

19:12 - Florile aduse de oameni la cimitir sunt puse pe cosciugul Madalinei Manole. Fratele artistei sta langa groapa, lipsit de puteri.

19:04 - Cosciugul artistei a fost bagat in groapa. Miile de oameni aplauda. Familia abia mai poate face fata suferintei provocate de moartea artistei. Mamei artistei i s-a facut rau si a lesinat, a fost luata pe brate de rude. Sotul Madalinei abia se mai poate tine pe picioare.

18:54 - Sicriul artistei a fost scos din masina. Sotul Madalinei s-a asezat in genunchi langa sicriu. Mama Madalinei este tinuta de mai multe rude, deoarece se simte foarte rau si poate ceda in orice moment.

18:48 - Cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Bolovani. 5.000 de oameni au primit-o in aplauze pe artista. In drumul catre cimitir cortegiul s-a oprit cateva minute in fata casei parintilor.

18:24 - Mii de oameni asteapta la Cimitirul Bolovani cortegiul funerar.

18:15 - Sicriul in care se afla trupul artistei este dus catre Cimitirul Bolovani.

18:13 - Slujba de inmormantare a luat sfarsit. Miile de oameni veniti la biserica o aplauda pe artista.

18:05 - Preotul a rostit "Vesnica Pomeninire" pentru Madalina Manole.

17:45 - Angajatii SMURD imbracati in rosu stau in mijlocul rudelor indoliate, gata sa intervina oricand daca i se mai face cumva rau de emotie sau de la temperaturile caniculare.

17:40 - A inceput slujba de inmormantare oficiata de alt preot decat cel de la Casa Sindicatelor.

17:30 - Mii de admiratori, rude si prieteni veniti sa isi ia ramas bun asteapta inceperea slujbei.

17:20 - Sicriul a fost depus pe scari, la intrarea in biserica, sub un cort urias, iar capacul a fost din nou deschis.

17:15 - Cortegiul funerar a ajuns in curtea bisericii Sfintii Imparati Constantin si Elena unde se va oficia a doua parte a slujbei inainte de inmormantare.

17:10 - Masina mortuara a plecat spre biserica. Mii de oameni urmeaza cortegiul.

17:05 - Sicriul este purtat prin multimea care aplauda.

17:00 - Un preot canta 'Vesnica pomenire' si rosteste rugaciuni speciale de inmormantare in fata Casei Sindicatelor.

16:55 - Sicriul cu trupul Madalinei a fost scos din Casa Sindicatelor si depus in mijlocul multimii.

16:40 - Admiratorii veniti la Casa Sindicatelor nu mai au acces la sicriul Madalinei Manole, dar mii de oameni au ramas in fata institutiei refuzand sa plece pana nu isi iau ramas bun. In curand sicriul cu trupul artistei va fi transportat in curtea bisericii Sfintii Imparati Constantin si Elena pentru slujba.

15:45 - Premierul Emil Boc a transmis un mesaj de condoleante familiei Madalinei Manole. Purtatorul de cuvant al Prefecturii Prahova, Mihai Condrescu, a depus o coroana de flori, din partea premierului, cu mesajul "Regrete eterne, Guvernul Romaniei".

Premierul Emil Boc a trimis o coroana de flori

15:00 - In curtea bisericii Sfintii Imparati Constantin si Elena, unde va avea loc slujba, a fost amplasat un cort.

14:30 - Mama Madalinei face cu greu fata socului si a avut nevoie de ingrijiri medicale in repetate randuri de la medicii de pe ambulanta venita special la fata locului.

13:30 - Indurerata a aparut la capataiul Madalinei Manole si cantareata Maria Dragomiroiu, buna prietena cu artista.

13:15 - Jandarmii au fost nevoiti sa intervina ca sa potoleasca multimea care se bulucea la intrarea in Casa Sindicatelor sa ajunga mai repede langa sicriul Madalinei Manole.

13:00 - Pana la aceasta ora, jandarmii estimeaza ca peste 2.000 de oameni au trecut pe la sicriul Madalinei Manole.

12:30 - Din cauza caldurii de la Ploiesti, cateva persoane aflate la coada la intrarea in Casa Sindicatelor au lesinat si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

12:00 - Miile de oameni care au venit sa o vada pentru ultima data pe artista au format o coada lunga la intrarea in Casa Sindicatelor.

11:00 - Printre cei aflati la capataiul Madalinei Manole se afla numeroase rude care nu au putut ajunge, joi, la Sala Radio din Bucuresti, unde a fost depus sicriul dupa efectuarea autopsiei.

10:35 - Sute de admiratori au venit sa-i aduca un ultim omagiu. Printre cei zariti in multime se numara si compozitorul Marius Teicu.

10:25 - Cortegiul funerar a ajuns la Casa de Cultura a Sindicatelor, pe scena careia cantareata a avut prima intalnire cu publicul din cariera. Sicriul cu capacul deschis a fost depus la parterul institutiei. Sotul si mama nu se dezlipesc de la capataiul Madalinei.

10:00 - Sicriul cu trupul Madalinei este transportat la Casa de Cultura a Sindicatelor, unde asteapta sute de admiratori care vor sa-i spuna adio.

09:00 - Zeci de oameni asteapta la poarta capelei sa zareasca sicriul cu artista.

04:30 - Cortegiul funerar a ajuns la Biserica Sfanta Treime din Ploiesti, unde familia s-a inchis intr-o capela cu sicriul pentru priveghi.

01:00 - Cortegiul funerar a pornit catre Ploiesti.

00:40 - Presedintele Traian Basescu a depus un buchet de flori la catafalcul Madalinei Manole.

Adio, Madalina!

Sute de admiratori i-au adus un ultim omagiu cantaretei Madalina Manole, joi dupa-amiaza, in foaierul Salii Radio.

Alaturi de prieteni, colaboratori si colegi de breasla, au venit sa-i spuna adio cantaretei, cu flori in mana, oameni de toate varstele, multi dintre ei cu lacrimi in ochi si inca socati de moartea Madalinei Manole.

Cantareata, care s-a sinucis in noaptea de marti spre miercuri, a fost inmormantata vineri dupa-amiaza la Ploiesti, slujba urmand sa fie oficiata de un singur preot.

Intr-un comunicat remis joi, Biserica Ortodoxa aminteste ca sinuciderea este un pacat greu si ca nu admite pentru sinucigasi oficierea obisnuitei slujbe de inmormantare.

"Arhiepiscopia Bucurestilor aproba doar oficierea randuielii speciale de inmormantare pentru astfel de cazuri din motive de ordin pastoral pentru consolarea familiei indurerate. Ca atare, slujba va fi oficiata pe scurt, de un singur preot, in afara bisericii parohiei cu hramul Sfintii Imparati Constantin si Elena din Ploiesti", se precizeaza in comunicatul citat.

Bogdana Boga si Andreea Ghinea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Madalina Manole inmormantare, #Madalina Manole slujba, #Madalina Manole sinucis , #inmormantare