Madalina Manole: Rezultatele autopsiei (Video)

Joi, 15 Iulie 2010, ora 11:42
18112 citiri
Madalina Manole: Rezultatele autopsiei (Video)
Foto: madalinamanole.ro

Madalina Manole a murit dupa ce a baut 400 de ml de Furadan, o substanta extrem de toxica, iar moartea ei a survenit in cateva minute de la ingerarea acesteia.

Conform primelor rezultate ale necropsiei efectuate joi la IML, artista nu suferea de nicio boala cronica, nu era anorexica, ci avea o greutate normala.

Furadan este o substanta foarte toxica pe baza de Carbofuran si care, ingerat, produce blocarea unei enzime vitale si foarte rapid decesul, spun anchetatorii.

Directorul IML, medicul Dan Dermengiu, cel care a efectuat autopsia, a declarat ca doza ingerata a fost mult peste doza letala.

"A murit in cateva minute. Doza ingerata a fost mare, doza absorbita a fost mare. Sunt suficienti doar cativa mililitri de substanta concentrata, dar nu stim inca daca substanta era diluata", a declarat acesta, precizand ca urmeaza o serie intreaga de analize toxicologice pentru a se stabili nivelul alcoolemiei, dar si prezenta altor substante, de tip medicamentos.

"Zvonurile ca ar fi suferit de alte afectiuni, ficat, pancreas sunt complet nefondate. Organele interne aratau normal pentru varsta Madalinei, la fel si greutatea. Nu erau semne de slabire extrema, era o femeie foarte bine pentru varsta ei", a mai declarat medicul.

Acesta a precizat ca moartea s-a produs din cauza insuficientei cardio-respiratorii rezultate ca urmare a ingerarii Furadanului. "Practic, la doza asta e foarte greu sa iti imaginezi ca putea fi salvata, ar fi trebuit ca sa fie ingerata in cadrul unui spital ca sa se poata interveni suficient de repede si sa fie salvata, nu se poate spune ca nu a venit ambulanta suficient de repede".

Aceste prime rezultate confirma ipoteza sinuciderii premeditate a artistei. Sticla din care a baut a fost gasita in baia din locuinta acesteia, iar langa cadavru a fost gasit un pahar din care se banuieste ca aceasta a baut.

Sicriul cu trupul neinsufletit al cantaretei va fi depus joi, la ora 14:00, la Sala Radio.

Toti cei care au indragit-o pe "fata cu parul de foc", artisti, colegi, prieteni, cunoscuti sau simpli admiratori, sunt asteptati la Sala Radio sa ii aduca un ultim omagiu si sa isi ia adio de la ea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Madalina Manole deces, #Madalina Manole sinucis , #murit