Madonna si Guy Ritchie se separa, dar nu divorteaza

Duminica, 25 Mai 2008, ora 15:15
3162 citiri
Madonna si Guy Ritchie se separa, dar nu divorteaza

Putini ar fi banuit, vazandu-i impreuna si zambitori pe covorul rosu, la Cannes. Si totusi, mariajul de 7 ani al Madonnei cu regizorul scotian Guy Ritchie este pe duca, scrie Daily Mail. Bliturile aparatelor de fotografiat au surprins ceea ce cuplul a ascuns cu grija.

Desi unul langa celalalt, cei doi au parut ca sunt la kilometri distanta. La prezentarea documentarului despre orfanii din Malawi, Madonna a reusit sa zambeasca si chiar sa le faca cu mana fotografilor. Sotul ei, in schimb, abia daca a schitat o grimasa.

Guy a avut pe toata durata evenimentului, aspectul unui om fortat sa suporte o cazna in beneficiul solidaritatii conjugale, scrie Daily Mail.

De altfel, intre cei doi soti functioneaza, de ani de zile o intelegere: fiecare sprijina cariera celuilalt. Presa a scris de altfel, in repetate randuri, ca turbulentul mariaj se bazeaza mai curand pe pragmatism decat pe pasiune.

Un martor la eveniment, citat de Daily Mail declara: "Nu aratau ca doi oameni care se simt bine unul in compania celuilalt. Ea parea slabita si palida, ca sub efectul unei cazne, iar el... pur si simplu nefericit".

Vestea separarii celor doi nu a fost o surpriza pentru cei care au urmarit atent turbulentul mariaj a doua personalitati care s-au atras reciproc, dar care veneau din lumi diferite: ea - un fost copil teribil transformat in diva, el - un gentleman britanic, regizor de filme cu gangsteri, si pasionat de spriritul tarii sale.

Apropiatii spun ca Madonna, care are 49 de ani, una dintre cele mai bogate femei din industria muzicala, se cearta in mod constant si "din orice" cu Guy, care este cu 10 ani mai tanar.

Madonna se plange ca el o trateaza cu indiferenta in public, si petrece prea putin timp cu ea si cei trei copii ai lor - fiul adoptat David Banda, care are 2 ani, fiica de 11 ani a Madonnei cu un dansator, Lourdes, si fiul de 7 ani al cuplului, Rocco.

Prietenii spun ca cei doi traiesc practice vieti separate, inca de la inceputul acestui an. Au impartit chiar locuinta in doua: cartierul lui, si al ei, pentru a putea sa se evite reciproc.

Circula de altfel zvonuri ca Madonna intentioneaza sa se mute la New York, unde a cumparat recent un apartament in Manhattan, pe numele ei de fata.

Pentru moment, cel putin, cei doi nu intentioneaza sa faca publica despartirea. Un anunt public ar fi dezastruos pentru Madonna, care a declarat deja ca se simte vulnerabila la cei aproape 50 de ani.

Guy, al carui nou film, RocknRolla, va avea premiera in octombrie, sufera de aceeasi neliniste. Un anunt public privind despartirea nu i-ar aduce decat o nedorita publicitate negativa.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Madonna, #Guy Ritchie, #separare , #Guy Ritchie
Comentarii
J
Johnm
rank 1
Cit poti sa stai linga o hoasca si sa-i ignori ridurile