Madonna a cantat pe strazile Parisului in memoria victimelor din 13 noiembrie (Video)

Autor: Ana Ilie
Joi, 10 Decembrie 2015, ora 08:15
2129 citiri
Madonna a cantat pe strazile Parisului in memoria victimelor din 13 noiembrie (Video)
Foto: captura video Youtube

Madonna a coborat de pe scena, dupa concertul sustinut miercuri la Paris, si s-a indreptat spre locul unui alt spectacol, de aceasta data mult mai incarcat de emotie.

In Piata Republicii, acolo unde se afla locul de reculegere dedicat victimelor atacurilor teroriste din 13 noiembrie, artista a cantat cateva piese ale sale, dar si din repertoriul international.

Spre deosebire de spectacolul sold-out de la AccorHotels Arena, show-ul din Place de la Republique a avut doar o mana de spectatori, care au filmat intreaga scena, transmite CNN.

Trupa Eagles of Death Metal concerteaza cu U2 la Paris, la aproape o luna dupa atacurile teroriste

Madonna si-a invitat fanii sa o insoteasca la locul de reculegere, prin intermediul Twitter, cu doar cateva minute inainte de a merge acolo. In scurt timp, s-a adunat un grup de persoane si pe retelele de socializare au inceput sa apara fotografii si inregistrari cu vedeta. Madonna a interpretat celebra sa melodie "Like a Prayer" (ca o rugaciune - n.red.) si alte piese care nu ii apartin, precum "Imagine", a lui John Lenon.

Pe Instagram, Madonna a scris ca interpreteaza "cantece pentru pace" alaturi de fiul sau, David Banda, si chitaristul Monte Pittman.

Madonna s-a mai exprimat pe tema atentatelor de la Paris si cu alta ocazie. In cursul unui concert tinut la Stockholm, dupa atacuri, Madonna a lacrimat cand a explicat de ce isi continua turneul din Europa.

"Ma simt impartita, de ce sunt eu aici dansand si simtindu-ma bine cand oamenii plang pierderea celor dragi? Cu toate acestea, este exact ce vor acesti oameni sa facem. Vor sa tacem. Vor sa ne reduca la tacere. Si nu ii vom lasa sa faca asta", a spus ea de pe scena, inainte de a canta, impreuna cu audienta, "Like a Prayer", acelasi cantec intonat si pe strazile Parisului.

Dupa spectacolul improvizat in Piata Republicii, Madonna le-a trimis bezele celor din public si a strigat "pace".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Madonna spectacol atentate Paris, #atacuri Paris Madonna , #melodii