Madalin Voicu: Romanii au injurat-o pe Madonna fiindca sunt primitivi

Duminica, 30 August 2009, ora 17:49
2915 citiri
Madalin Voicu: Romanii au injurat-o pe Madonna fiindca sunt primitivi

Deputatul PSD Madalin Voicu crede ca romanii au huiduit mesajul anti-discriminare de la concertul Madonnei pentru ca sunt primitivi.

"Romanii au injurat-o pe Madonna fiindca sunt primitivi... Madonna a lansat exact acelasi mesaj lansat in toate tarile din Europa de sud-est unde a concertat. Doar la noi a fost huiduita. E vorba despre o malformatie mentala a poporului roman", a declarat deputatul pesedist, pentru InPolitics.

"Cred ca suferim inca de lipsa de educatie, mentalitate si bun simt. E o malformatie mentala asta, care duce si la manifestari de genul celor exprimate la concertul Madonnei. Nu tiganii sunt de vina pentru dezastrul economic national, nu tiganii devalizeaza banci sau fac cele mai mari probleme. Tiganii sunt gainari. Ei fura o ladita cu tomate sau fac un scandal", a mai spus Madalin Voicu pentru sursa citata.

Deputatul PSD este de parere ca huiduielile din Parcul Izvor au facut inconjurul lumii pentru ca Romania a fost singura tara din sud-estul Europei unde s-au inregistrat astfel de manifestari negative.

#Madalin Voicu Madonna, #romani primitivi, #huiduit Madonna concert , #stiri Madonna