Madonna, acuzata ca a cantat beata, riposteaza: Asta se intampla cand oamenii iau informatiile din tabloide

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 12:50
4674 citiri
Madonna, acuzata ca a cantat beata, riposteaza: Asta se intampla cand oamenii iau informatiile din tabloide
Foto: Instagram/Madonna

Madonna si-a enervat la culme fanii din Louisville, zilele trecute, cand a venit la concert cu o intarziere de aproape trei ore. Mai mult, unii fani au scris pe retelele sociale ca ar fi urcat pe scena beata.

Tuturor, cantareata le-a raspuns intr-o postare pe Instagram: "Pentru toti cei carora le place sa creada tot ce citesc, eu niciodata nu consum alcool pentru ca apoi sa cant!!! Spectacolul meu consta in 2 ore si 15 minute de cantat si dansat".

Artista a explicat si de unde crede ca a pornit zvonul legat de consumul de alcool, relateaza ContactMusic. "In Louisville am facut o gluma, legat de a face stand up comedy imbracata ca un clovn si sa pot bea alcool (in timpul reprezentatiei - n. red.) ", a mai scris ea pe reteaua sociala.

Madonna nu doar ca a raspuns acuzatiilor, dar, la randul sau, a facut altele: "E foarte interesant cum societatea continua nu doar sa ma trateze intr-un mod total sexist (daca eram barbat, nimeni nu ar fi avut nimic de spus), ci si sa continue sa ia ad literam tot ceea ce spun! Asta se intampla cand oamenii nu citesc carti si isi iau toate informatiile de pe TMZ (site tabloid - n. red.) ".

Madonna, despre "data de expirare" a artistilor: Imi place sa ma compar cu Picasso

Concertul care a iscat scandalul a avut loc sambata seara si face parte din turneul "Rebel Heart". Dupa reprezentatia artistei, ba chiar si in timp ce aceasta canta, Internetul a fost impanzit de mesaje denigratoare la adresa cantaretei, cum e cel postat de ThoughtsofGing: "Madonna e beata".

MacMiller1991 scria, de asemenea: "Acest concert este cel mai ciudat din viata mea. Sunt foarte sigur ca Madonna este beata pe scena".

Maria_Dees a scris si ea, conform Gossip Cop: "Madonna parca a fost beata seara asta... (...) E asa de amuzant, nici macar nu si-a putut aminti versurile, coregrafia si a mai si spus ca se simte beata".

Altii s-au aratat peste masura de nemultumiti de intarzierea concertului, asa cum e mathboywonder: "Cel mai prost show la care am fost. E un act de o aroganta lipsa de respect pentru Madonna sa vina cu 2,5 ore mai tarziu la concert".

Altcineva, handle@kisseslikekreme, scria pe Twitter: "Uau! Inteleg sa intarzii putin, dar atat de mult? Nu, multumesc!".

Alti fani s-au simtit insultati de accentul adoptat de Madonna: "De ce vorbeste Madonna cu accent sudic?".

In timp ce Madonna a raspuns legat de presupusul consum de alcool, nu a spus nimic despre faptul ca a intarziat la concert.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Madonna beata scena, #Madonna intarziat concert Louisville, #Madonna sexism, #Madonna alcool concert, #Madonna criticata fani , #stiri Madonna