Madonna: Am fost amenintata cu arma si violata

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 09:58
5006 citiri
Madonna: Am fost amenintata cu arma si violata
Foto: USA Today

Madonna se destainuie intr-un eseu publicat intr-o revista americana, povestind o parte dintre experientele primilor ani la New York, unde a fost amenintata cu arma si violata.

"New York-ul nu a fost tot ce imi imaginam ca o sa fie. Nu m-a primit cu bratele deschise. In primul an, am fost amenintata cu arma. Violata pe acoperisul unei cladiri unde am fost tarata cu un cutit tinut la spate, iar apartamentul meu a fost spart de hoti de trei ori. Nu stiu de ce; nu aveam nimic de valoare si prima data mi-au furat radioul", scrie Madonna in numarul din noiembrie al revistei Harper's Bazzar, citat de USA Today.

Despre mutarea la New York, Madonna spune ca ca a facut-o pentru a deveni un artist adevarat si sa se poata exprima intr-un oras nonconformist.

"Nu a fost ceva (mutarea - n.red) pentru care sa ma fi pregatit Rochester, Michigan. Sa incerc sa fiu o dansatoare profesionista, sa-mi platesc chiria pozand nud la cursuri de arta, uitandu-ma la oameni care ma vedeau goala. Provocandu-i sa se gandeasca la mine ca la orice altceva decat o forma pe care incercau sa o imortalizeze cu creioanele si carbunii lor. Am fost sfidatoare. Hotarata sa supravietuiesc. Sa reusesc. Dar a fost greu si m-am simtit singura si a trebuit sa ma provoc in fiecare zi sa continui", mai povesteste ea.

Totusi, vedeta povesteste ca a trecut peste experientele marcante, propunandu-si sa-si testeze limitele, atat in muzica, cat si in toate celelalte aspecte ale vietii ei.

"Daca nu pot sa-mi asum riscuri in munca sau in cum imi traiesc viata, atunci chiar nu vad rostul de a fi pe aceasta planeta", mai scrie Madonna.

Adoptia a doi dintre copiii sai dintr-o tara africana este inca unul dintre subiectele aduse in discutie.

"A fost o experienta care mi-a deschis ochii. Un adevarat moment critic in viata mea. Am putut sa inteleg cum oamenii s-au luat de mine pentru ca am simulat masturbarea pe scena, pentru ca am publicat cartea mea despre sex, chiar si pentru sarutul cu Britney Spears, dar incercarea de a salva viata unui copil nu este ceva pentru care m-as fi gandit ca as putea fi pedepsita. Prietenii au incercat sa ma faca sa ma simt mai bine spunandu-mi sa ma gandesc la asta ca la durerile nasterii prin care trebuie sa trecem toate. [...] In orice caz, am supravietuit", a mai spus vedeta.

Madonna, umilita in Malawi

Madonna este departe de a fi o necunoscuta in Malawi, de unde a adoptat doi copii: un baietel, David Banda, in 2006 si apoi o fetita, Mercy, trei ani mai tarziu. Fundatia sa, Raising Malawi, a varsat milioane de dolari pentru a finanta orfelinate si diverse institutii de protectie a copiilor din aceasta tara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Madonna violata New York, #Madonna eseu Harpers Bazaar, #adoptie copii Madonna , #stiri Madonna