Madonna, pictorial indraznet la 56 de ani (Galerie foto)

Marti, 02 Decembrie 2014, ora 16:33
7236 citiri
Madonna, pictorial indraznet la 56 de ani (Galerie foto)
Foto: Interview

Madonna a aratat inca o data de ce ultimii zeci de ani au fost dominati de numele sau. Aceasta a pozat, la 56 de ani, extrem de provocator, raspunzand si unei serii de intrebari inedite, venita din partea iluzionistului David Blaine.

Acesta a pus-o sa-si imagineze cum ar fi sa stea in izolare nu 44 de zile, asa cum a reusit el, ci o zi. Pentru vedeta, insa, ar fi un moment de respiro, sa nu fie nevoita sa raspunda, sa auda intrebari... Stie, insa, ca i-ar fi greu sa nu iasa afara, ca nu s-ar simti confortabil sa stea in acelasi loc o perioada mare de timp.

Artista s-a referit, in cadrul interviului acordat publicatiei Interview, si la tema mortii, mama sa decedand cand ea era inca mica. Pentru ea, insa, moartea este o "forta care motiveaza".

"Am fost obsedata de moarte", recunoaste ea, afirmand ca aceasta a fost parte din viata ei de viitor adult.

Religia joaca un rol extrem de important in viata sa, a afirmat Madonna, care a incercat sa-i explice "reporterului de ocazie", vedeta la randul sau, ca suntem mereu inconjurati de ingeri, si nu neaparat de cei ai celor disparuti dintre noi, care ne vegheaza oricum.

Madonna, care in 2015 isi lanseaza al 13-lea album de studio, i-a cantat, la cerere, o melodie lui Blaine, una pe care mama sa i-o fredona cand avea patru ani, si pe care copiii ei, la randul lor, o stiu.

A vorbit si despre pregatirea ei de dansatoare, spunand ca "indiferent de cat de mult ai suferi, fata trebuie sa fie relaxata. Trebuie sa creezi o iluzie. E parte din job".

Intrebata ce e mai dificil in meseria sa, Madonna a replicat ca somnul, sa se relaxeze dupa toata agitatia, sa lase lucrurile sa plece.

Chestionata legat de puterea de creatie din momentele cand e trista sau cand e vesela, Madonna a recunoscut ca, intr-adevar, e mai inspirata atunci cand e trista. "Dar e in regula, pentru ca sunt trista in mjoritatea timpului. Nu trista, dar suparata dintr-o cauza", a explicat artista.

Madonna a fost pusa si in situatia de a-si intalni propria persoana, insa la varsta de sase ani. Ce i-ar spune artista cu experinta de acum copilei ramasa fara mama?

Artista a marturisit ca in acea vreme era obsedata de boala si ca isi punea singura sub lupa simptomele.

"I-as spune ca totul va fi in regula. Senzatia ca furnicile se tarasc in jurul inimii nu inseamna ca ai cancer. Viata asta va fi lunga (...), vei putea sa-ti realizezi visurile si vei gasi oameni care sa-ti fie profesori si ghizi de-a lungul drumului, vei gasi figuri materne, asa ca nu dispera".

Intrebata cum ar fi daca s-ar trezi intr-o zi si muzica n-ar mai insemna nimic pentru ea, Madonna a explicat ca ar gasi imediat altceva. "Asa sunt eu. As gasi altceva", a declarat ea.

Cantareata a spus ca, daca nu ar fi ales aceasta profesie, ar fi fost fericita sa fie profesoara, aceasta fiind cea mai importanta profesie din cate exista. O profesie la fel de importanta este insa si cea de prostituata, a completat Madonna.

Intrebata ce observa la un barbat si e atrasa iremediabil, Madonna a raspuns ca ochii si mainile. Ultimul lucru invatat e surful, iar vedeta recunoaste ca nu a fost deloc usor.

Madonna se razbuna - Pe cine ataca in cele mai recente melodii

De altfel, Madonna admite ca nu stie sa piarda cu zambetul pe buze, desi incearca. A inteles, insa, pana la aceasta varsta, ca "esecul este o provocare", o "invitatie". Recunoaste ca in bucatarie ea insasi e un "esec", desi afirma ca daca ar trebui sa faca asta pentru a supravietui, probabil ca s-ar descurca.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Madonna sexy 56 ani, #Madonna pictorial Interview, #Madonna interviu David Blaid, #Madonna interviu , #stiri Madonna