Madonna se razbuna - Pe cine ataca in cele mai recente melodii

Vineri, 29 August 2014, ora 17:24
5071 citiri
Madonna se razbuna - Pe cine ataca in cele mai recente melodii

Madonna pare sa fi devenit noul Eminem, facand referire, prin muzica sa, la alte vedete intr-un mod deloc flatant la adresa lor.

Cantareata in varsta de 56 de ani a atacat-o recent pe Lady Gaga in melodia numita sugestiv "Two Steps Behind Me" (Doi pasi in urma mea), dar nu l-a uitat nici pe fostul sot, Guy Ritchie.

Pe Lady Gaga, cantareata o numeste o "copie", relateaza ContactMusic. Desi admite ca este o tanara "draguta", sustine ca "furat reteta" de la ea.

"M-ai studiat indeajuns?", intreaba ea retoric prin intermediul melodiei, transmitandu-i ca doar in visele sale poate incerca sa fie ca ea, dar o asigura ca nu va reusi. "Poti merge ca mine, poti vorbi ca mine. Insa intotdeauna vei fi cu doi pasi in urma mea", ii transmite cantareata mai tinerei sale colege de breasla, care intotdeauna a declarat ca Madonna a inspirat-o.

Madonna a aprins imaginatia fanilor cu o poza pusa pe Instagram: Nu pot sa ma abtin (Foto)

Madonna a avut ceva de spus si la adresa fostului sot, Guy Ritchie, pe care il acuza ca s-a folosit de ea doar pentru a gusta din faima si a trai pe picior mare. "Ai spus ca sunt regina ta. Am incercat sa-ti dau totul. Si acum vrei libertate", spun versurile melodiei "Heartbreak City".

"Ai obtinut ceea ce ai dorit, un pic de faima si avere, si nu mai ai nevoie de mine", mai spun versurile melodiei ce va iesi curand pe piata. O sursa care a lucrat cu Madonna la cele doua melodii a fost cea care a destainuit si la cine fac referire versurile.

"M-ai rupt in bucati, nu aveai niciun motiv. Te-am lasat in regatul meu, te-ai folosit de tot", continua melodia. "Blestem ziua in care ne-am intalnit. Aceasta amintire ma bantuie. As vrea sa pot uita", adauga Madonna, care a fost casatorita cu actorul si regizorul din 2000 pana in 2008.

Cei doi au impreuna un fiu biologic, Rocco, in varsta de 14 ani, si un altul, David, de opt ani, adoptat.

Citeste si:
A plecat din Executiv Lucian Isar, „umbra” lui Florin Cîțu. Ce rol avea consilierul onorific al fostului premier
A plecat din Executiv Lucian Isar, „umbra” lui Florin Cîțu. Ce rol avea consilierul onorific al fostului premier
Premierul Nicolae Ciucă a decis încetarea, la cerere, a calităţii de consilier onorific al prim-ministrului acordată lui Lucian Isar, iar decizia a fost publicată, vineri, în Monitorul...
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Valul cinci al pandemiei va lovi România în ianuarie. Avertismentul lui Alexandru Rafila
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat vineri, 26 noiembrie, că țara noastră va fi afectată de valul cinci al pandemiei de coronavirus după jumătatea lunii ianuarie. Atunci se...