Vedete care par mai tinere decat acum 10 ani - Jura ca-i de la Mama-natura! (Galerie foto)

Joi, 22 Mai 2014, ora 08:34
15664 citiri
Vedete care par mai tinere decat acum 10 ani - Jura ca-i de la Mama-natura! (Galerie foto)
Foto: Daily Mail

Nicole Kidman a socat recent la Cannes cu aparitia sa "impietrita", expresia fetei ei parand ca nu mai are capacitatea de a transmite mare lucru.

Nicole Kidman socheaza la Cannes: Ce s-a intamplat cu fata ei?

Actrita in varsta de 47 de ani, desi o prezenta impecabila, a atras multe critici, inclusiv pentru filmul aratat in premiera la Cannes. Criticii n-au putut sa nu observe ca botoxul ii pune in pericol chiar cariera.

Ca ea sunt si alte vedete, care au cazut in patima toxinei botulinice, chiar daca multe jura ca nu-i asa.

Daily Mail a alcatuit un colaj cu fotografii din prezent (foto dreapta) si de acum zece ani (foto stanga), in care se poate observa ca fetele multora au suferit modificari. Coafura s-a schimbat, tendintele in machiaj poate sunt altele, dar prin cine stie ce minune chipul a ramas la fel, ba chiar a devenit si mai atragator.

Sharon Osbourne, in varsta de 61 de ani, sotia rockerului Ozzy Osbourne, arata vizibil mai tanara decat acum 10 ani.

Niciun an nu pare sa fi trecut peste chipul lui Demi Moore (51 de ani), fortata sa ramana tanara, inclusiv fizic, de casatoria cu Ashton Kutcher. Divortata intre timp, aceasta chiar a redus media de varsta a barbatilor cu care se intalneste, asa ca si eforturile ei in directia reintineririi au sporit.

Ai zice ca problemele de cuplu, faptul ca are doi copii si chiar anii care trec ar fi trebuit sa lase un semn pe chipul lui Catherine Zeta Jones (45 de ani), dar nu-i asa.

In mai putin de o luna, Liz Hurley va implini 49 de ani. Nimic nu-i tradeaza insa varsta. Doar genele sa fie raspunzatoare de asta?

Din pacate sportul si alimentatia sanatoasa nu pot preveni si ridurile. Trebuie sa mai aiba Madonna, in varsta de 56 de ani, un secret. Iar Cabbala nu poate fi raspunsul!

6 cele mai botoxate fete de la Hollywood

La 45 de ani, Renee Zellweger este o versiune foarte reusita, in viitor, a lui Bridget Jones!

#vedete Botox, #vedete operatii estetice, #vedete imbatranesc, #vedete poze trecut prezent, #vedete negat botox , #stiri Madonna