Madonna si-a dezgolit un san la Istanbul (Video)

Luni, 11 Iunie 2012, ora 09:08
5820 citiri
Madonna si-a dezgolit un san la Istanbul (Video)

In cadrul recentului concert sustinut de Madonna in Turcia, in cadrul turneului MDNA, aceasta a considerat de cuviinta sa le ofere spectatorilor imaginea unui san dezgolit.

In timp de interpreta pe scena de la Istanbul unul dintre cantecele sale catalogate ca fiind provocatoare, "Human Nature", Madonna a ramas la un moment dat imbracata intr-un sutien si o pereche de pantaloni cu bretele, aflam din Daily Mail.

Aratandu-se profund captata de melodie, Madonna si-a dezgolit pret de cateva secunde un san, dupa care, printr-o miscare simpla, sutienul special a fost aranjat la loc. Scena a fost surprinsa si postata pe Internet.

Desi se pare ca gestul a fost insotit de aplauze, au aparut si criticile potrivit carora comportamentul Madonnei in fata celor 55.000 de spectatori turci reprezinta o indecenta si o vulgaritate, mai ales in situatia in care religia musulmana nu este permisiva cu astfel de gesturi.

Nu este primul moment controversat din acest turneu al Madonnei. In timpul concertului de la Tel Aviv a prezentat un film in care Marine le Pen, candidata la ultimele prezidentiale din Franta, apare cu svastica pe frunte. Pentru imprudenta de a o compara pe aceasta cu Hitler, se intentioneaza ca vedeta sa fie data in judecata pentru 1 milion de dolari.

Madonna, la 53 de ani, continua sa provoace, sa-si asume riscuri si sa ramana in atentia publicului.

Citeste si:
PSD intenționează să depună moțiunea de cenzură marți, indiferent de decizia CCR
PSD intenționează să depună moțiunea de cenzură marți, indiferent de decizia CCR
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat că social-democraţi vor depune marţi moţiune de cenzură, indiferent de decizia Curţii Constituţionale cu privire demersul similar...
La umbra erei Merkel: Germania, rezultatele scrutinului, românii
La umbra erei Merkel: Germania, rezultatele scrutinului, românii
Încotro o ia Germania la finele erei Merkel? Cine o va conduce și ce mesaj transmite poporul german prin rezultatele alegerilor? Cum stă cea mai amplă putere economică europeană cu erodarea...
Sursa: Ziare.com