Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Când se deschide al treilea magazin IKEA din România. Anunțul făcut de suedezi

Joi, 11 Mai 2023, ora 12:46
8986 citiri
Când se deschide al treilea magazin IKEA din România. Anunțul făcut de suedezi
Magazinul de lângă Timișoara este cel de-al treilea din România FOTO Pixabay

Retailerul de mobilă suedez IKEA pregătește inaugurarea celui de-al treilea magazin din rețeaua sa, în România.

A treia unitate IKEA din România se va inaugura în localitatea Dumbrăvița din apropierea Timișoarei pe 8 iunie 2023. Acesta va fi cel mai sustenabil magazin IKEA din Europa de sud-est (IKEA SEE) atât prin standardele de construcție, cât și prin operațiunile de business, scrie adevarul.ro, care citează un comunicat al companiei.

IKEA Timișoara – care se află la intrarea în oraș, pe un teren care aparține de comuna Dumbrăvița, va fi cel de-al treilea magazin al companiei în România și primul în partea de vest a țării.

Deschiderea noului magazin este o etapă importantă atât pentru IKEA România, cât și pentru IKEA SEE, și un pas esențial pentru ca serviciile și gama de produse ale brandului să fie mai accesibile pentru locuitorii din Timișoara și din județele învecinate.

„Suntem foarte bucuroși să anunțăm faptul magazinul IKEA Timișoara este pregătit pentru a întâmpina primii clienți pe 8 iunie. Este un moment deosebit de important pentru noi. Noul magazin aduce investiții de peste 60 de milioane de euro pe piața locală și reflectă dorința noastră de a le oferi locuitorilor din partea de vest a țării un magazin de înaltă calitate și o experiență IKEA completă. Ne propunem să le oferim clienților noștri posibilitatea de a duce o viață mai bună, mai plăcută și mai sustenabilă acasă, într-un mod cât mai accesibil”, a declarat Nicoletta Muscinelli, Market Manager, IKEA Timișoara.

Magazinul are o suprafață de 26.000 de metri pătrați și va oferi o gamă largă de 8.300 de produse de amenajare a locuinței, cu design, funcționalitate și calitate deosebite, la prețuri accesibile. Cu ajutorul experților în design de la IKEA, viitorii clienți ai magazinului IKEA Timișoara se vor putea bucura din plin de locuințele lor.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#magazin Ikea, #deschidere ikea, #Ikea Timisoara, #program ikea , #stiri economice