Ziare.com

S-a descoperit mormantul lui Filip, apostolul lui Iisus (Video)

Miercuri, 27 Iulie 2011, ora 16:54

   

S-a descoperit mormantul lui Filip, apostolul lui Iisus (Video)
O descoperire istorica pentru lumea crestina s-a petrecut in orasul Pamukkale, din Turcia, vechiul oras antic Hierapolis mentionat in Biblie. O echipa de arheologi, condusa de profesorul italian Francesco D'Andria, a descoperit mormantul Sfantului Filip, unul dintre cei 12 apostoli ai lui Iisus.

"Am incercat de multi ani sa descoperim mormantul Sfantului Filip. L-am gasit in sfarsit sub daramaturile unei biserici, pe care le-am scos la lumina zilei in urma cu o luna", a declarat arheologul d'Andria, care a precizat ca mormantul nu a fost inca deschis, conform The Voice of Russia.

"Intr-o zi mormantul va fi deschis. Aceasta descoperire este foarte importanta pentru lumea crestina si pentru arheologie. Aici va fi un loc de pelerinaj", a mai spus el.

"Sfantul Filip a venit la Hierapolis si a fost omorat de romani din cauza faptului ca raspandea crestinismul in regiune. Sfantul Filip este considerat un martir. Aceasta descoperire ne-a produs o mare emotie. Filip este mentionat in Biblie si este foarte important ca i-am gasit mormantul, iar acest lucru va avea un ecou puternic in toata lumea ", a spus D'Andria.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3846 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Confirmari prin arheologia biblica

Arheologia biblica,ca o ramura a arheologiei,foloseste aceleasi metode stiintifice ca aceasta. Toate scrierile biblice au fost confirmate in totalitate,iar numeroase vestigii arheologice in legatura cu scrierile biblice se afla in multe muzee de prestigiu,iar altele pot fi vizionate direct la fata locului.Si in acest caz,exista o confirmare a unor adevaruri scrise in Biblie. Născut in Betsaida, langă Marea Galileii,a fost unul dintre cei 12 apostoli ai lui ISUS CRISTOS.

 

Ciudat

Din pacate domnul arhitect nu mentioneaza nimic de modul cum sa ajuns la concluzia ca este mormantul apostulului Filip( mentiune pe mormant, documente etc etc) Ceea ce imi da dreptul sa fiu putin suspicios, sa vedem mai multe cand lor deschide.

 

Pai mormantul este inscriptionat !.

Inacriptia a fost prezentata si patenerului turc de catre arheologul italian.

deci au gasit o groapa

cu un schelet inauntru si gata e al lui Filip. Bravo. Am si eu aici aproape cateva gropi, cred ca este al lui Thor una din ele.

 

si daca l-a gasit pe filip ce?

ete scartz...ce, imi da filip sa mananc?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor