Ziare.com

Unul dintre cele mai mari mistere din lume, descoperit pe un munte din Nepal (Video)

Miercuri, 28 August 2013, ora 16:29

   

Unul dintre cele mai mari mistere din lume, descoperit pe un munte din Nepal (Video)
Unul dintre cele mai mari mistere ale lumii a fost descoperit in Nepal. Intr-un munte, la o inaltime de peste 45 de metri, s-a gasit un vechi regat misterios, format din 10.000 de pesteri vechi de mii de ani. Cine si de ce le-a construit acolo ramane o enigma.

Pesterile au fost descoperite in fostul Regat Mustang din Nepal, ascunse in muntii Himalaya, potrivit Daily Mail.

Acestea au fost sapate in munte, existand nenumarate tuneluri vechi de mii de ani. Nu se cunoaste modul in care oamenii au urcat in aceste pesteri sapate in stanca abrupta a muntelui la o asemenea inaltime, deasupra vaii.

Cercetatorii care au vazut aceste pesteri misterioase spun ca ele arata precum un castel gigantic. La explorarea acestei lumi din interiorul muntelui au participat mai multi arheologi, exploratori si fotografi.

Printre acestia s-au numarat arheologul Mark Aldenderfer, alpinistul Pete Athans si fotograful Cory Richrads. Ei au urcat pe munte si au patruns in aceste misterioase pesteri antice.

Exploratorii au descoperit numeroase relicve ascunse in interiorul muntelui. "Sincer, cand am ajuns acolo, a fost o surpiza foarte mare, mai mult decat mi-am putut imagina vreodata. Aceste pesteri sapate in stanca sunt complet inaccesibile.

Am patruns adanc in pesteri si am inceput sa vedem magia unei culturi vechi. Pesterile au fost folosite drept locuinte", a declarat Richards.

Un alt participant la expeditie a fost Lincoln Else, care a si fost lovit de o piatra in cap. "A fost vorba despre o explorare reala. E periculos, stanca este infricosatoare. Totul in jur simti ca se prabuseste", a spus Else.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 9764 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cred ca este palatul in care au locuit stramosii de acum...

... 50 de generatzii ai lu' Jiji_Oaie! Ca astia, cu transhumantza lor, pot ajunge si in Patagonia, nu numai in Nepal!

 

Ei...Na !

S-au decis abia acum să ni se spună ceea ce nemții trimiși de Hitler in Himalaia au constatat in anii 20-30. In plus, ei au adus și 13 budiști tibetani practicanți . Surpriza rușilor cind au intrat in buncăru lui Hitler au fost acești indivizi din secta chipiurilor orange. Civilizația tibetană din care face parte și Nepalu are vestigii de peste 25.000 de ani. Teoria lor despre strămoșii omenirii este cam așa : "omul e incarnat dintr-o maimuță ce a fertilizat cu un demon, iar din unirea lor s-au născut șase membri fondatori ai triburilor importante din Tibet. " Nu vi se pare asemănătoare cu cea...Darwinistă ? Cărțile lor de referință,studiate de Dalay-Lama și religioșii lui vorbesc despre o rasă creată de giganți ( peste 10 m ). Și nimeni nu mai ia in deridere azi acele dezvăluiri,pentru că se descoperă in lanț zeci de schelete de giganți. Pină și la Roșia Montană au fost găsite rămășițe de oase omenești ce depășesc această inălțime. Arheologii noștri i-au numit Hiperboreeni,o rasă premergătoare Dacilor. Hitler și el vorbește de renașterea unei rase Hiperboreene. Ba chiar a incercat să o refacă prin acea uimitoare idee de a cupla femei germane,blonde,inalte,fizic sănătos cu Bărbați avind aceleași caracteristici. Citeva sute de mii dintre acești copii născuți in anii 25 au ajuns feru de lance a SS-ului in anii 44. Hitler a fost urit de elita germană de după război ...tocmai pentru că a trimis la mo.arte prin stepele ruse acest Floron al rasei germanice. Două societăți secrete din Germania anilor 1900-1945, Thule și Enenerbe au studiat și experimentat astfel de idei. Se spune că tehnologia incredibilă pe care o dezvoltau nemții venea din cooperarea cu Entități aflate in profunzimea scoarței terestre. Că există două mari cetăți subterane.. Agartha și Chambala,că intre ele esxistă o dispută filozofică și le rezolvă prin incitarea oamenilor de la suprafață să adere la ideile uneia sau alteia. Cică de aici și războaiele. Tehnica de legătură ar fi telepatică,dar sunt acceptați din cind in cind să fie contactați și fizic prin pătrunderea infraterestră . Cică sunt tuneluri cam prin șapte zone din lume ce se intilnesc undeva in cele două cetăți. Acum ni se spune de galerii prin Himalaia,de cetăți ascunse in munte.......dar se știa de cel puțin 100 de ani. Numai că la informațiile secrete nu are acces oricine. Pamiru rusesc și Mongolia interioară e plină de povești cu mari simburi de adevăr. Valurile de nomazi mongoli ce au trecut peste Asia și Europa...nu sunt străini de astfel de lucruri. Dar nu e loc și timp pentru a discuta un subiect atit de vast dar și atit de ocultat. So long !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor