Barbatul care nu si-a mai taiat unghiile din 1952 a luat o decizie neasteptata

Joi, 01 Octombrie 2015, ora 23:19
11733 citiri
Barbatul care nu si-a mai taiat unghiile din 1952 a luat o decizie neasteptata
Foto: Facebook/Shridhar Chillal

Shridhar Chillal, un indian de 78 de ani, cunoscut drept barbatul cu cele mai lungi unghii din lume, a luat o decizie surprinzatoare.

Barbatul intentioneaza sa isi taie unghiile si sa le pastreze intr-un muzeu, informeaza Daily Mail.

Indianul, recunoscut oficial de catre Cartea Recordurilor ca fiind barbatul cu cele mai lungi unghii din lume la o singura mana, o sa apara in editia din 2016 a Guinness World Records.

Performante ciudate din Cartea Recordurilor - partea I (Galerie foto)

Intrebat despre motivul pentru care si-a lasat unghiile sa creasca din 1952, acesta a spus ca: "Atunci cand eram elev, am fost batut rau de un profesor, pentru ca un prieten de-ai mei i-a rupt o unghie. Profesorul avea unghii foarte lungi.

L-am intrebat de ce ne-a batut atat de rau doar pentru ca i-am rupt o unghie. El ne-a spus ca nu vom intelege pana cand nu vom avea unghii lungi. Ca doar daca vom avea unghii foarte lungi vom intelege cat de mult trebuie sa ai grija ca sa nu le rupi".

Performante ciudate din Cartea Recordurilor - partea II (Galerie foto)

Apoi, Shridhar Chillal, pe atunci elev, a luat totul ca pe o provocare si si-a lasat unghiile sa creasca, iar acum acestea sunt imense. Unghia de la degetul mare masoara aproape doi metri, cea de la degetul mijlociu are 186,6 cm, urmata de cea de la aratator - 181,6 cm, cea de la degetul mic - 179,1 cm - si cea de la degetul aratator care are 164,5 cm.

De cand a luat decizia radicala, in 1952, au inceput si problemele pentru Shridhar Chillal, pentru ca nimeni nu a fost de acord cu acest lucru. "Dificultatile au aparut pe toata planurile in viata mea. Familia mea nu era de acord, nimeni nu imi spala hainele si a trebuit sa le spal de mana. Gasirea unui loc de munca a fost, de asemenea, dificila, pentru ca nimeni nu voia sa ma angajeze", a spus acesta.

Performante ciudate din Cartea Recordurilor - partea III (Galerie foto)

Mai mult, o alta problema a fost gasirea unei sotii. "Cand a trebuit sa ma casatoresc, nimeni nu voia. Am vazut 10-12 fete. Daca o fata voia, parintii ei spuneau ca o sa o strang de gat. Daca parintii erau de acord, fata spunea ca nu se va casatori cu o persoana asa murdara", a precizat indianul. Pana la urma a reusit sa se insoare la 29 de ani cu o cumnata a fratelui sau.

"Mi-am lasat unghiile sa creasca din 1952, acum 62 de ani. Acum, ca am 78 de ani, problema a devenit mult mai delicata din cauza varstei, asa ca vreau sa le tin intr-un muzeu", a spus el, fara sa dezvaluie momentul in care isi va taia unghiile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Shridhar Chillal unghii, #barbat unghii Cartea Recordurilor, #barbat unghii lungi , #cartea recordurilor
Comentarii
Poza cainele cu covrigi in coada
cainele cu covrigi in coada
rank 5