Performante ciudate din Cartea Recordurilor - partea II (Galerie foto)

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 08:56
6467 citiri
Performante ciudate din Cartea Recordurilor - partea II (Galerie foto)
foto Big Picture

Continuam galeria foto cu cele mai ciudate recorduri inregistrate sau omologate, unele chiar incredibile.

Guiness Book ia act de orice sesizare, verifica cele semnalate, dar nu le include in paginile sale decat dupa omologarea necesara, conform metodologiei bine stabilite.

Cartea a fost infiintata in 1955, la initiativa englezilor Norria, Ross McWirther si Sir Hugh Baver, posesorul berariei irlandeze Guinness.

De atunci, Guiness Book a aparut in fiecare an, s-a raspandit in toata lumea, a inregistrat tiraje impresionante si a devenit reper al curiozitatilor lumii. Din anul 2005, ziua de 8 noiembrie a fiecarui an este declarata Ziua Cartii Recordurilor.

Cea mai mare colectie de papusi Barbie numara 15.000 exemplare. Colectionara este foarte mandra pentru ceea ce a facut si aduna in continuare, conform Big Picture.

Curcubeul uman. Un numar de 31.000 studenti si profesori, de la Politehnica din Filipine, au creat acest urias curcubeu uman, in parcul central din Manila. Cu diferite ocazii, curcubeul din parc se reconstituie, spre incantarea celor prezenti, dar mai ales a turistilor.

Iata cel mai mare numar de persoane aflate concomitent sub acelasi dus. Bineinteles, doamnele sunt in fata, domnii in spate, dar recordul se pare ca nu a putut fi omologat, din lipsa debitului de apa. Va trebui refacuta instalatia si reluata experienta, cu apa multa.

Cel mai mare numar de caini impaiati a apartinut baronului austriac George Haas, decedat in 1944. In posesia lui erau 200 caini, pe care, ori de cate ori murea vreunul de moarte naturala, il impaia. Asa a ajuns el la 51 exemplare impaiate. Dupa disparitia baronului, n-a mai impaiat nimeni caini, dar colectia se pastreaza si astazi de catre urmasi.

Gimnasta germana Johanna Quaas, la 83 de ani. A fost inregistata in Cartea Recordurilor la 13 septembrie 2012, ca fiind cea mai veche gimnasta din lume, aflata in activitate. Este casatorita, are trei fiice, dar varsta n-o impiedica sa practice unele forme ale sporturilor de performanta.

Cel mai inalt caine din lume masoara inaltimea de 111 centimetri.

Vom continua si maine, cu ultima parte a acestui material, prezentand alte imagini din domeniul unor performante nu numai rare, dar unele total neasteptate.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#guiness book, #recorduri ciudate, #cartea recordurilor , #cartea recordurilor