Cadavrul lui Bigfoot, o minciuna gogonata

Miercuri, 20 August 2008, ora 11:18
3284 citiri
Cadavrul lui Bigfoot, o minciuna gogonata
Tom Biscardi

Dupa ce o echipa de vanatori de recompense a anuntat cu surle si trambite in cadrul unei conferinte de presa ca a gasit cadavrul deja mult celebrului Bigfoot, cercetatorii au fost nevoiti si de aceasta data sa constate ca toate povestea a fost doar o minciuna gogonata.

Doi cercetatori au povestit in urma cu o saptamana ca doi indivizi le-au adus un "cadavru" despre care spuneau ca este al legendarului Bigfoot, insa partile de piele amestecate cu par roscat erau, de fapt, un costum de gorila facut din cauciuc.

Steve Kulls, director executiv al squatchdetective.com si gazda a Squatchdetective Radio, a explicat intr-un articol pe Internet ca dovezile aduse de Tom Biscardi, cunoscut pentru ferventa cu care il cauta pe Bigfoot, sunt cusute cu ata alba.

Potrivit lui Steve, parul adus ca proba a fost ars si "topit", o parte a capului era goala, iar picioarele erau facute din cauciuc! Acesta era marele Bigfoot care a innebunit din nou Internetul!

O echipa de vanatori din nordul Georgiei (statul din SUA, nu tara) a anuntat, in urma cu o saptamana, ca a gasit cadavrul legendarei creaturi cunoscute drept Bigfoot (sau Sasquatch, dupa cum va place).

Doi vanatori s-au reintalnit cu un fost amic, Tom Biscardi, liderul unui grup organizat care il cauta de ceva ani pe controversatul Bigfoot. Membrii echipei au organizat si o conferinta de presa in Palo Alto, California, ca sa demonstreze ceea ce sustin prin proba ADN-ului si fotografii, dar nu aratand cadavrul.

Insa Steve Kuller a demonstrat ca totul a pornit de la lansarea unui concurs care promite recompensa de 1 milion de dolari pentru o fotografie sau un film video autentic, ce poate dovedi existenta monstrilor Sasquatch, Bigfoot si Yeti.

Revista Field&Stream, in asociere cu Bushnell, vor oferi 1 milion de dolari celui sau celei care va reusi sa il imortalizeze pe Bigfoot intr-o fotografie sau film, informeaza LiveScience online.

Exista un set de reguli stricte pentru acest concurs, prima dintre ele fiind ca materialele sa fie clare si autentice. Incercarile de a demonstra existenta monstrilor de acest tip au fost, pana acum, demontate de catre sceptici, pe motiv ca fotografiile sunt neclare sau trucate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Haos în parlamentul Georgiei. Un proiect de lege privind "agenții străini" a iscat o încăierare violentă VIDEO
Haos în parlamentul Georgiei. Un proiect de lege privind "agenții străini" a iscat o încăierare violentă VIDEO
Bătaie în parlamentul georgian, luni, 15 aprilie, în timp ce deputaţii partidului de guvernământ erau pregătiţi să avanseze un controversat proiect de lege privind "agenţii străini"....
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Bigfoot, #cadavru, #cauciuc, #Georgia, #gorila, #minciuna , #cercetare